Da vas upoznam, ovo je… (3)

Nakon što su vas srele, ne treba im više od pet osnovnih pokazatelja pre no što njihovi umovi počnu da proračunavaju vaš konačni rezultat. Ako kojim slučajem vaša devojka ima prijateljice iz istočnih delova Nemačke, i treba da se prestrašite!

Sve u svemu, one se kasnije sreću i raspredaju o vašem životu, kasape vas uzduž i popreko s nebrojeno mnogo ženskih instrumenata i tehnika. Rastrgnuće vas, pa ponovo sastaviti. Teže je to preživeti nego se upisati na željeni fakultet, dragi prijatelji!

Ovo je, je l“ da, trenutak u kome bi trebalo da vam savetujemo da se ponašate najbolje što umete kad upoznajete njene prijateljice. Znate, sve one džentlmenske fore… No, neće biti tako ovog puta. Samo budite onaj isti momak koji je osvojio njeno srce. Ako se budete ponašali potpuno drugačije pred njenim prijateljicama, možda će vas one zavoleti, ali vaša devojka može promeniti mišljenje. Naravno, budite duhoviti do krajnjih granica. Ne skidajte pobednički osmeh sa usana. Međutim, nemojte se pretvoriti u neku tugaljivo-patetičnu verziju samog sebe samo da biste impresionirali gomilu drugarica. Ako nikada niste citirali Šekspira svojoj devojci, nemojte se razmetati ni pred njima. Ukoliko ste tip koji ne skida farmerke, ne pojavljujte se u tatinom crnom odelu. To smo videli; i vi ste to videli – to je tako ljigavo.

Uz to, njene prijateljice mogu pomisliti kako je naglo mentalno obolela, pa će osetiti potrebu da je zaštite od vas. Najbolje je da naprosto sretnu momka u koga se ona zaljubila. Oh, da, postoji mogućnost da se bar jednoj od njih ne dopadnete i da nikada ne shvatite zašto je to tako. Možda zato što je podsećate na nekog bivšeg dečka; možda zato što suviše pričate o temama koje ne poznaje, možda… Dobro, povodom toga ništa ne možete učiniti. Možete i vi nju mrzeti, ali onda ćete biti detinjasti. Dakle, budite bolja osoba. Obasipajte je ljubaznošću. Možda će jednom shvatiti da se ponašala idiotski. Ako i ne shvati, vi ste i dalje fin dečko.

Kad-tad ćete sve to prevazići. Jednom će vaša devojka zavoleti vaše prijatelje, a vi njene prijateljice. Oni će zavoleti vas, pa će se svi međusobno voleti…

Nakon svega toga, zaista je vreme da se opustite, zar ne? Greška!

Mama, tata, da vas upoznam. Ovo je…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike