U trendu

Dobar prosek

Većina muškaraca nikada neće priznati da ima osrednji ili čak loš seksualni život. No, kako je alkohol fantastičan rastvarač ega, nekome se može desiti da u trenucima opijenosti ovom supstancom prizna da mu u krevetu baš i ne cvetaju ruže, karanfili i ostalo cveće ukrasnog karaktera. Elem, priča koja sledi vadi prosek i graniči se sa nemogućim kada je seksualna kondicija u pitanju.

Rob Benton, čovek koji uređuje sajt koji se bavi seksualnim rekordima kaže da će neki izvesni gospodin potući rekord tako što će spavati sa 20 žena u istom danu i sa svakom doživeti orgazam. Vlasnik sadašnjeg rekorda je porno-zvezda Roko Siferdi, kome je to 14 puta za dan pošlo za… hmmm… rukom? Benton dodaje da će identitet novog heroja još neko vreme ostati neotkriven. Ceo ovaj „hepening“ će se odigrati u julu ove godine, a potencijalni rekorder moli devojke da se jave i da mu pomognu.

Čak i da uspe, rekorder neće ući u Ginisovu knjigu jer kako iz ove institucije kažu, nisu zainteresovani za takve vrste rekorda i sigurno neće osnivati sličnu kategoriju. Nismo uspeli da saznamo da li ćemo možda biti u prilici da sve ovo ispratimo i putem Interneta, ali to se svakako očekuje jer i komercijalna strana događaja mora da postoji. U stvari, možda i ne mora, 20 orgazama za dan sa različitim ženama je samo po sebi dovoljno komercijalno, zar ne?

To bi bilo to što se tiče ovog neznanog junaka, dakle, ako smatrate da vam je seksualni život na vrhuncu i da ste hiperaktivni po tom pitanju, znajte da ima i onih koji sigurno drže prednost. Ostaje nam još da vidimo šta će ambiciozni dečkić doručkovati tog jutra, strihitin možda?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike