najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Dodati igru u seks

Danas je sve češća pojava da biti seksi postaje neka vrsta obaveze. Puno je i saveta o tome kako biti seksi, šta sve raditi u spavaćoj sobi ili gde već kako biste izludeli osobu s kojom ste… Nekad se zaboravi na to da bi seks trebalo da bude i zabavan.
Seks nije samo način da se produži vrsta, seks je i veliko zadovoljstvo, kao i jedan od načina da se poveća bliskost s voljenom osobom. A bliskost se ne povećava samo kad ste "mrtvi ozbiljni", već dobrim delom, i onda kada se zajedno zabavljate, kad se zajedno ludirate. I to se i te kako može primeniti na seks.
Na kakvo ludiranje mislimo? Na raznorazne igrice – smislite ih sami, zajedno s voljenom osobom, glavno je da vam oboma bude zabavno. Recimo, izazovite svog dragog da pokuša da vam skine grudnjak jednom rukom (ne mislimo da ga strgne s vas!). Ili smislite neku drugačiju igru, ne mora da bude ništa krupno, ništa "mnogo bezobrazno", nikakva "perverzija izopačenih", samo malo unošenja zabave.
Pored toga što vas zajedničko igranje zbližava, ovakve igre u seksu vam i pomažu da se opustite. Seks prestaje da bude nešto ozbiljno, nešto u čemu se morate dokazati kao dobri inače niste ni za šta, ne morate koristiti neke posebne poze niti poznavati milion i jednu tehniku, jednostavno, opustite se, igrate se, usput otkrivate šta voljenoj osobi prija – i zajedno uživate sve vreme. Ovakve igre i sitni izazovi mogu i te kako da smanje pritisak koji danas, kada se konstantno priča o seksu i o tome kako biti dobar u krevetu, oseća sve veći broj ljudi.
Seks ne treba da bude pritisak ni obaveza, niti vi morate biti tu nekakav ekspert da ne biste ispali totalni gubitnik ili gubitnica. Treba da bude uživanje za oboje – a unošenje igre u celu stvar vam u tome može dosta pomoći. Zato, igrajte se i uživajte!

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike