U trendu

Evo odlične ideje za vikend-seks-maraton

Danas, kada sve veći broj ljudi živi potpuno sumanutim tempom, sve je manje vremena za bilo kakve međuljudske odnose, pa i one muško-ženske. Posvetiti ceo vikend, kad najzad imate vremena da budete s partnerom, seks-maratonu, nije nova ideja, ali se o njoj sve više razmišlja.

U teoriji, ideja zvuči veoma privlačno. U toku radne nedelje, čak i ako živite zajedno, može se desiti da ste zbog obaveza preumorni za seks. A onda dođe vikend, vremena najzad imate, jipi, vreme za uživanje! Po mogućnosti još i isključite telefon, opskrbite se dovoljnom količinom neophodnih namirnica za oba dana i uživanje može da počne.

U praksi, međutim, ma koliko uživali u ovakvom seks-maratonu (pod pretpostavkom da vam opšta kondicija i opšte zdravstveno stanje omogućavaju da ga izvedete), može da bude i nezgodnih posledica, od kojih je glavna takozvani cistitis medenog meseca.

To nije ništa drugo do infekcija urinarnog trakta – stalnim pomeranjem napred-nazad bakterije budu pogurane u uretru, gde izazovu infekciju. Da do toga ne bi došlo, dobro je piti velike količine vode, kojima će bakterije biti isprane, oprati se i pre i posle odnosa, isprazniti bešiku pre odnosa i posle njega urinirati. Tako se mogućnost infekcije svodi na minimum.

Drugi problem koji se javlja jeste iritacija sluzokože intimne regije zbog previše trenja. I ovaj problem se može rešiti na jednostavan način – upotrebom lubrikanta na bazi vode. Lubrikant će sprečiti iritaciju klitorisa, vaginalnog kanala, malih i velikih usmina, kao i penisa (ne spominje se često, ali i nežna koža ovog organa i te kako može biti iziritirana). Uz upotrebu lubrikanta, moguće je, ako imate kondiciju za to, satima voditi ljubav a da ne dođe ni do kakvih ozleda.

Ukratko: ovakvi seks-maratoni mogući su ako imate kondiciju za njih, i mogu vam doneti dosta uživanja, samo treba preduzeti mere opreza kako ne bi došlo do infekcije i/ili iritiranosti osetljivog tkiva.

1 komentar
  1. Lepo su napisali ovo za nadraživanje sluokože oba organa i za infekciju bakterijama. Treba poslušati. Trebali su još da napišu gde se kupuju lubrikanti na bazi vode.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike