U trendu

Evo zašto su muškarci spremni da plate seks

Ako biste se odlučili da sporovedete anketu i pitate muškarce u vašem okruženju da li su nekada proveli noć s prostitutkom, možda biste se iznenadili odgovorom.

Najnovije istraživanje pokazalo je da je čak 15 odsto Amerikanaca u jednom periodu svog života plaćalo za seks dok je deset odsto Britanaca takođe dalo ovakav odgovor, prenose mediji u regionu.

Seksualna terapeutkinja Suzan Dženis bila je iznenađena ovakvim rezultatima pa je odlučila da postavi muškarcima jednostavno pitanje: Zašto plaćaju za seks, a odgovori koje je dobila bili su mnogo jednostavniji nego što je mislila.

1. Muškarci žele da spavaju sa ženom koja je atraktivna

Jedan muškarac je rekao da je najzgodnija žena sa kojom je spavao zapravo bila prostitutka.

Upravo ovaj odgovor bio je na vrhu liste svih muškaraca. Iako većina ovih muškaraca ima izgrađenu karijeru i negovan izgled, većina je priznala da im je najlakši način da spavaju s atraktivnom damom upravo da plate za seks.

2. Vole kontrolu

„Iako želim i da partnerka uživa, iskreno želim da budem siguran da sam dobio sve ono što želim, jer sam platio za to. Kako sam za to dao novac, ne libim se da tražim ono što volim“, rekao je jedan učesnik istraživanja.

Većina muškaraca je mnogo slobodnija da traži ostvarenje svojih seksualnih želja ženama kojima su platili za seks. Većina njih priznala je da se psihički mnogo zadovoljnije oseća kada plati za seks.

3. Lakše im je da ostvare svoje fantazije

„Volim da eksperimentišem. Često imam prepreku da to kažem devojci jer će možda misliti da je čudno. Kada platim za seks, ne brinem o tome šta tražim. Za njih ništa nije čudno“, kaže drugi učesnik studije.

Većina muškaraca smatra da će svojim zahtevima uvrediti svoje partnerke pa priznaju da im se ostvarenje najdubljih fantazija desilo s prostitutkama.

4. Na taj način najbrže stignu do seksa

„Plaćanje za seks je tako jednostavno. Možete da odaberete ženu koja vam se dopada bez obaveza“, razlog je sledećeg ispitanika.

Većina muškaraca priznala je da plaćaju za seks jer je to najlakši način da do njega i dođu kada im je potreban.

5. Muškarci kažu da na ovaj način jednostavno izbegnu komplikacije

„Ponekad poželim samo seks, bez ikakvih pretvaranja da sam smrtno zaljubljen u neku devojku. Kada platite za seks, na kraju sastanka ne morate da razmenjujete brojeve, jer znate da se nakon toga nećete čuti. Platite, intimizirate se, odete i svi su srećni“, rekao je još jedan ispitanik.

Ovaj razlog navelo je nekoliko muškaraca koji su bili na sastanku nakon čega devojke nisu želele da prestanu da ih zovu, iako su im dali do znanja da nisu zainteresovani. Neke devojke, prema njihovom mišljenju, ne mogu da prihvate da muškarac nije zainteresovan za vezu i obaveze i da je želeo samo malo zabave. Ovakav odnos, bez obaveza i komplikacija, za njih je moguć samo ako plate za seks, prenose mediji u svetu.

4 komentara
 1. mmm

  zato što su životinje a foliraju se da su moralni ,a usput amateri kod svoje žene,jer da su u stanju od svoje žene da naprave profi ne bi morali ići nigde.

 2. Viktor Rotmiler

  Osnovni razlog,zasto muskarci vole da imaju seks sa prostitutkom,je u tome,sto prostitutke ne blefiraju,nisu lazno „moralne“,kao ove „postene“ zene.Prostitutke,tacno znaju sta odredjeni muskarac,zeli od seksa.I ono sto je vrlo vazno,one se prilagodjavaju,svakom „klijentu“ posebno,jer znaju bolje od oficijelnih Psihologa,da muskarca opuste,i da na najbolji moguci nacin,aktiviraju,sve njegove seksualne mogucnosti,i tacno znaju,sta njihov „klijent“ od njih ocekuje.Za „srecno“ ozenjene muskarce,odlazak kod lepe verzirane prostitutke,pretstavlja pravi fizicki i psihicki praznik,koji veoma pozitivno utice,na muskarcevo psihicko zdravlje i samouverenost.

 3. Blajbi

  Jednostavno izadje JEFTINIJE platiti prostitutku nego neku takozvanu „cestitu zenu“ izvoditi na vecere, voditi tamo ovamo sa nesigurnim krajnjim rezultatom.

 4. djibril

  profesionalke znaju kako da zadovolje muškarca

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike