U trendu

Feng šui saveti za privlačenje LJUBAVI

Pronašli ste dobar posao, okružili ste sebe pouzdanim prijateljima, imate skladan odnos sa porodicom, ali šta je sa ljubavlju?

Možda vam se čini da ste isprobali sve varijante privlačenja ljubavi, ali da li ste šansu pružili i Feng Šuiju? Pomislićete da je Feng Šui učenje okrenuto samo ka uređenju doma kako bi se stvorilo prijatno okruženje ispunjeno pozitivnom energijom, ali ne, ono ima svog udela i na brojnim drugim poljima, a jedno od njih je ljubav. Predstavljamo vam Feng Šui simbole koji mogu da vam pomognu da privučete ljubav u svom životu:

RUŽIN KVARC

Različiti kristali povezani su sa različitim apsektima vašeg života. Kristal koji vam donosi sreću u ljubavi i ispunjava vas pozitivnim mislima je ružin kvarc. Privlačan i lako dostupan, ružin kvarc je možda i najlakši put da obasjate svoj život ljubavlju. Ružin kvarc je potrebno staviti na noćni sto ili u dnevni boravak, na nekom lepom mestu.

SLIKE PARA ILI U PARU

Vrlo verovatno, većina ljudi nesvesno na zid postavlja jednu usamljenu uramljenu sliku. Takođe, prikaz jedne osobe ili životinje na slici nije dobar postupak, ako težite ka pronalasku ljubavi. Jedno je kada vam nedostaju simboli ljubavi, a sasvim je drugo kada ste okruženi simbolima usamljenosti. S toga uvek na zid postavljajte slike u paru, ili se potrudite da data slika prikazuje srećan par.

MANDARINSKE PATKE

Mandarinske patke su poznate po tome što kao predstavnici životinjskog sveta donose mogućnost stupanja u brak i pronalaska istinske sreće. Možete čak spojiti nekoliko simboa u jedan, izborom dve mandarinske patke izrezbarene od ružinog kvarca. Potrebno je da ih postavite u vašoj spavaćoj sobi blizu kreveta na kom spavate.

LEPTIRI

Leptiri su simboli koji donose ljubav, ali ne i ozbiljnu vezu. Dok patke donose mogućnosti poput braka, leptiri vam mogu obezbediti aktivniji ljubavni život i ležernu romantiku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.