Pršte li varnice između vas? 5 znakova da imate ODLIČNU hemiju

Upoznali ste nekoga sa kim stvari teku glatko. Brzo se otvarate i pričate jedno drugom sve. Često vam je zanimljivo i nasmejani ste. Imate utisak da je vaš život postao bolji i da je dobio pravi smisao. Da li je to hemija?

Ovo su znaci da između vas i partnera vlada snažna hemija:

1. Ne bojite se da pričate ni o čemu

Možete da mu pričate o svojim najdubljim strahovima, o nadama, željama, snovima. Nije vam problem ni da suzu pustite u njegovom prisustvu. Sa njim je sve lako i opušteno. Brzo se vezujete.

2. Čeznete za njim kad nije tu

Jedva čekate da ga ponovo vidite. I kada ste satima zajedno, nije vam dosadno. Svaki trenutak sa njim je neopisiv i nekako magičan. Kada nije tu, snažno vam nedostaje.

3. Vi ste ono što jeste kraj njega

Ne samo da možete da budete ono što jeste već i postajete ono što biste želeli da budete. Divno, zar ne? Zbog njega želite da postanete najbolja verzija sebe. On vam daje vetar u leđa.

4. Postajete manje sebični

Ne mislite više samo na sebe. Za partnera biste učinili sve. Spremni ste i na žrtve i kompromise kako biste oboje bili srećni.

5. Ne mislite na prošlost

Vaše rane iz prošlosti manje bole. Nova ljubav kao da ih je zacelila. Postoji samo sadašnjost i maštanje o budućnosti.

Ako između vas nema hemije, onda to nije to. Ako vam je dosadno sa nekim ili ne možete da budete ono što jeste, onda takav odnos treba da prekinete. Nađite nekoga sa kim ćete imati snažnu hemiju.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike