U trendu

Ima problema u krevetu? Možda je kriva njegova mama

Ako ste se ikada pitali zašto vaš dragi ne može uvek da postigne erekciju u krevetu, možda je stvar u njegovoj mami. Rezultati nedavno sprovedenog istraživanja u kojem je učestvovalo 960 muškaraca sugerišu da loš odnos s majkom u detinjstvu može da ima trajne posledice po potenciju muškarca.

Naime, muškarci su odgovarali na razna pitanja vezana za odnos sa majkom tokom odrastanja, kao i pitanja o seksualnim disfunkcijama – preuranjenoj ejakulaciji ili impotenciji. Na taj način su psiholozi pokušali da otkriju šta sve utiče na seksualnost. Rezultati su pokazali da postoji veza između polnih disfunkicija i lošeg odnosa sa majkom u detinjstvu, kao i u kasnijim godinama kada se muškarac prvi put zaljubljuje.

Oni koji su izjavili da se nisu nikada zaljubili, očigledno imaju više disfunkcija i prosečna dužina seksualnog odnosa im traje manje od minut. Iako istraživanje nije pokazalo kakva je veza između ove dve stvari, već je samo potvrđeno da ona postoji, izvesno je da će posle ovakvih vesti porodični ručkovi na kojima snaja i svekrva ukrste pogled, postati za mrvicu neprijatniji, prenosi Avaz.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike