najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Izgladnite ga i vaš je!

Frustrirano se gledate u ogledalu. Probale ste različite dijete, vežbale ste, išle ste na različite tretmane i isprobavale različite preparate – ne vredi, pa ne vredi. Ponekad biste i smršale, ali su se kilogrami vraćali i još biste bile srećne ako se ne vrate s kamatom. Izgleda da ćete, ma koliko se naprezale, ma koliko maltretirale sebe, imati te obline koje vas toliko nerviraju. Dosta vam je više tih oblina, ali još više vam je dosta izgladnjivanja sebe. A bojite se da bi vaše obline mogle da odbiju vašeg dragog od vas – vidite pun grad devojaka koje su mlađe i vitkije od vas. Moguće je da nije neophodno da izgladnite sebe kako biste bile privlačne svom dragom. Možete, umesto toga, da izgladnite njega. Kakve sad pa to ima veze?

Engleski naučnici došli su do otkrića: muškarci, kada ogladne (recimo, zakrče im creva ili se osećaju kao da im se želudac od gladi zalepio za kičmu), osećaju izrazitu privlačnost prema pripadnicama lepšeg pola koje imaju naglašene obline. To je, najverovatnije, ostatak iz prošlih vremena, kada su obline bile simbol zdravlja i blagostanja.

Dakle, drage naše dame, nije neophodno da gladujete. Ne morate ni da smišljate različite trikove kako biste prikrile višak kilograma na problematičnim zonama (jedan od efikasnih trikova te vrste jeste dubok dekolte – to će sasvim sigurno skrenuti pogled vašeg dragog s vaših naglašenih kukova, butina, zadnjice…). Sasvim je dovoljno, barem prema ovom otkriću, da vaš dragi bude gladan i prosto će obožavati vaše obline.

Sad, druga je priča što te obline i dalje nećete obožavati vi i što bi vašem dragom moglo da dosadi što ga stalno držite gladnim, pa da se na kraju opredeli da potraži ženu koja će da ga hrani i koja će se osećati srećnom u sopstvenom telu, imalo ono naglašene obline ili ne.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike