U trendu

Jednostavnih 5 saveta – kako do više seksa u vezi

Nekoliko saveta da začinite svoj seksualni život, i da ga bude više u vezi.

1. Spavajte
Više sna povezano je s boljom seksualnom aktivnošću. Jedna studija sa Univerziteta Mičigen tvrdi da su mlade žene koje više spavaju i 14 posto spremnije za seks.

2. Zapisujte fantazije
Doktorka Laura Berman savetuje da seksualne želje zapisujete, pogotovo ako niste spremni da ih kažete naglas. Zapisujte svoje fantazije i stavljajte u kutijicu. Kad dođe vreme za seks, izvlačite papiriće i ostvarite ih.

3. Zdrava ishrana
Mediteranska dijeta može da pomogne da rasplamsate seksualnu vatru u sebi, pogotovo kod ljudi s visokim krvnim pritiskom ili s dijabetesom tipa 2.

4. Masturbirajte
Stručnjaci savetuju i da više vremena provodite sami. Reč je o masturbaciji. Otkrijte šta vam se sviđa i šta vam odgovara, a to posle „vežbajte“ i s partnerom.

5. Obujte čarape
Istraživači tvrde da grejanje nogu dovodi do grejanja celog tela, zato obujte čarape! Neki naučnici smatraju da se teže opuštamo u krevetu kad su nam stopala hladna. U jednoj studiji Univerziteta Groningen, polovina parova nije mogla da dođe do orgazma, ali kad su im ponudili čarape, uspeh je porastao za čak 80 posto,

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.