najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Jesu li singl momci srećniji od oženjenih?

Česte su muške priče o tome da su momački dani najbolji dani njihovog života – najbolji, najzabavniji, najpuniji provoda, najbogatiji seksom. Prosto da pomislite da su svi napravili užasnu grešku kada su se oženili (i zatim svojevoljno nastavili da prave tu grešku jako dugo, nekad i do kraja života). Da li je to baš tako? Jesu li singl momci srećniji od oženjenih?

Ovaj mit o fenomenalnim momačkim danima u trenucima iskrenosti pobijaju sami muškarci. Singl muškarci vrlo često zavide svojim prijateljima koji su u vezi, i to ne samo, kao što bi zlobnici pomislili, zbog redovnog seksa. Zašto? Malo ko zaista voli da bude sam, naročito na duge staze. Naći nekog nije nimalo jednostavno. Treba prići devojci, treba biti bolji (po njenim merilima, a ko će ga znati koja su?) od konkurencije, pa onda, šta ako sastanak ne uspe?

Mnogo je tu rizika, mnogo neizvesnosti i mnogo šansi da, uprkos svem trudu, ostanu sami. A oni koji već vole i voljeni su… Po mišljenju većine singl muškaraca, takvi su pravi srećkovići. To im neće reći – verovatnije je da će ih bockati jer zbog svoje drage ne mogu da izađu na ludi provod sa društvom u gradu – ali smatraće da su „osvojili premiju“.

A to što zbog devojke propuštaju super provod u nekom klubu? Jedna od svrha tog provoda (ne jedina, ali veoma bitna) i jeste da se upozna neka simpatična devojka, da se dobije broj njenog telefona, da… Oni koji su već u vezi za tim delom provoda nemaju nikakvu potrebu (osim, eventualno, da ostatku svog društva pokažu kako ih devojke i dalje smatraju privlačnim – ali to nije obavezno, pošto su već pokazali da mogu da nađu devojku koja će ostati uz njih).

Zapravo, priča o fenomenalnim momačkim danima je podjednako iskrena kao i kada se nađe žensko društvo, pa počnu da razmenjuju žalbe na račun svojih partnera – a nijedna od njih nema ni najmanju želju da se od partnera rastane.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike