U trendu

Joj, on živi sa svojom bivšom!

U životu su moguće svakakve neobične situacije i teško je uvek u trenutku biti pametan pa znati kako ispravno reagovati. Recimo, desi vam se da upoznate muškarca (ženu) koji vam se zaista jako dopadnu i počnete da se zabavljate s njima. Zaista vam je lepo i prijatno i čini vam se i da se zaljubljujete.

Onda saznate nešto neobično, recimo, da oni žive u istom stanu sa svojim bivšim partnerima. Zajednički su uplatili kiriju za godinu dana, to ističe tek kroz nekoliko meseci, već neko vreme nisu zajedno i žive u odvojenim sobama, ali, eto, žive u istom stanu. Nisu u prilici da sebi nađu drugi stan, ili jednostavno ne žele da se odreknu nečega što su već platili.

Vi se tu, naravno, veoma čudno osetite i po glavi počnu da vam se motaju svakakva pitanja. Jeste, kaže vam on (ona) da oni spavaju u odvojenim sobama, ali da li je to zaista tako? Kako uopšte taj bivši (ta bivša) izgleda? Kakvi su? Glavno pitanje: da li su zaista bivši?

Postavljati sebi takva pitanja je zaista mučno i može se desiti da vam to bez razloga pokvari inače lepu vezu; vezu koja bi mogla da bude nešto zaista bitno u vašem životu. U ovakvoj situaciji ne treba paničiti; jednostavno, smireno im recite da biste voleli da vidite gde žive, možda i da upoznate njihove bivše (bivše partnere, a sadašnje cimere).

Ukoliko do tog upoznavanja dođe, možete iz toga kako su raspoređene stvari, kao i iz toga kako se njih dvoje ponašaju jedno prema drugom naslutiti da li se tu još uvek nešto dešava. Ako vaš predlog bude odbijen, možete ih i otvoreno (i obavezno smireno) upitati da li su uopšte stvarno raskinuli sa bivšima. Iz njihove reakcije na vaše pitanje moći ćete da procenite kako stvari stoje.

U svakom slučaju, mesta panici nema – za takve situacije neophodna je hladna glava i smireno razmišljanje.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike