Kad ONE žele seks BEZ LJUBLJENJA – koji je razlog?

„Imao sam par cura koje su mi dozvoljavale da ih pipam svuda, sa jednom sam čak išao do kraja, ali nisu željele da se ljube. Nemam problema sa oralnom higijenom. U čemu je onda stvar?“ (Orthodoxia91)

Imaš kvaran zub… tu ti higijena ne pomaže. (DeeLite)

Nemam. (Orthodoxia91)

Žvalavljenje spada u nežnoće, a one neće nežnoće nego divlji seks. Cmakanje ne spada u divljoću.  (DeeLite)

Stvar je u tome da si ti još mlad za žestoka pića. Još si ti za onanas, sinovče! (Grof Vronski)

Blago tebi. Mene sve smaraju sa tim dugim predigrama. (MrNapokon)

Imale su potrebu za seksom, kad budu imale potrebu da vode ljubav sa tobom, onda ce hteti i da se ljube… A i nisu te doživele na taj način koji je inspiracija za poljupce… A i pitanje je kako se ljubiš, mora bre to malo nežinije, polako i sa puno senzibiliteta, a ne kao da si uključio centrifugu…. (kiriku1)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

7 komentara
 1. Jednostavno

  ONE ŽELE SEX

 2. ANDREJ

  Moram da objasnim (strucno),zasto neke zene zele sa nekim muskarcem seks a ne ljubljenje u usta.Zene vole da se ljube sa muskarcima,ali SAMO KADA SU ZALJUBLJNE.! Zene vole da se ljube,kada VOLE muskarca.U protivnom,one ce dozvoliti muskarcu da joj sisa vaginu,I same ce vrlo strasno „pusiti’ muski polni organ.Ali ljubljenje ne.Ko je imao odnose sa prostitutkama,primetio je da one „rade“ muskarcu u seksu,sve sto on trazi.Ali,ni jedna protitutka nece dozvoliti,da je muskarac ljubi u usta.To je rezervisano,samo za njenog muskarca,u koga je ona zaljubljena,koga voli.!

 3. Anonimni

  Zato sto su profesionalke. Ni jedna prostitutka se ne ljubi.

 4. Xonpe

  A kako istovremeno jezik i u usta kad mi je jezik zauzet tamo dole,to ne znam kako da rešim…

 5. Vasa

  Ljubakanje je za klince a ne za odrasle.Zrela devojka zeli prvo oralni seks.Potom istovremeno penetracija penisa u vaginu i ubacivanje jezika sa sisanjem usana i dahtanjem direktno u uvo.!

 6. Filip Romanski

  Malo muskaraca,poznaje umetnost ljubljenja.Vecina zena voli pred sam osecaj,da ce svrsiti,da joj muskarac ugura jezik u usta,i da jedivlje ljubi dok ona svrsava.

 7. sirmijum

  a zašto mora da bude neki razlog …..svrbi je ona stavr i nema cura vremena za ljubakanje

Napišite komentar