Kako da znate da li je dobar u krevetu?

Postoji li uopšte način da saznamo kakav je neko u krevetu pre nego što ostvarimo fizički kontakt?

Foto: Techzia/Pixabay.com

Foto: Techzia/Pixabay.com

Brojna istraživanja tvrde da postoje detalji u ponašanju koji nam unapred otkrivaju kakvim će se u krevetu pokazati partner.

Evo 5 stvari na koje bi trebalo obratiti pažnju kada su u pitanju muškarci, mada se isti ili veoma sličan sistem „ispipavanja terena“ pokazao efikasnim i kada su u pitanju žene:

Vodi računa o izgledu

Muškarac koji, kada je izgled u pitanju, pazi na detalje je i dobar ljubavnik, jer će i krevetu obraćati pažnju na ono što vama odgovara i što vas posebno uzbuđuje.

Naravno, i u tome treba imati meru jer se može desiti da partner koji previše pazi na svoj izgled najviše razmišlja i o samom sebi, pa će tako biti i u seksu.

Ume da uživa u hrani

Seksualno zadovoljstvo i te kako je povezano sa hranom – ko uživa u ukusu, uživa i u seksu. Ako razgovara sa vama za vreme večere umesto da samo trpa u sebe, znači da će se isto tako ponašati i u krevetu. Još bolji seks možete da očekujete sa onim ko voli da isprobava nove ukuse i deli ih sa vama.

Galantan je 

Ne radi se o tome koliko novca ima nego da li voli da ga potroši na vas – ako primećujete da će nerado za vas da odabere bilo kakvu sitnicu, ali će vam pričati o jako skupom gedžetu koji mora da ima po svaku cenu – radi se o muškarcu koji i u krevetu razmišlja samo o sopstvenom zadovoljstvu. Bez obzira na to koliko zarađuje i časti li vas samo sladoledom, način na koji to radi će vam pokazati da li je dovoljno opušten i samouveren da bude dobar u seksu.

Ume da se ljubi

Ako vas poljubi polako, nežno i senzualno, očekujte dobar seks. Oni koji pregledavaju vaše krajnike nisu za preporuku. Ukoliko vam vraća poljupce istim ritmom, znači da misli i na vas, a ne samo na svoje zadovoljstvo.

Pametan je

Muškarci koji vole da čitaju i imaju razna interesovanja, bilo das u u pitanju filmovi, putovanja ili umetnost, su obično dobri ljubavnici. Jednostavno objašnjenje bi glasilo ovako: zanimaju li ga razne stvari u životu i o svima želi da zna što više, isto tako će pristupiti i vama. Takođe, velika je verovatnoća da zna i želi da se izražava, što u spavaćoj sobi ponekad ume da bude presudno. Ipak, čuvajte se sveznalica jer umeju da budu samodopadljive i umišljene. Razmislite da li sa vama razgovara ili drži monologe, pa ćete videti u koju kategoriju spada.

 

 

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Oznake