najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kako do fenomenalnog orgazma?

U nekim časopisima vrlo često se mogu naći saveti za “nove seks-tehnike”, nove položaje i akrobacije uz čiju ćete pomoć doživeti neverovatan orgazam, nekad i uz sliku para koji navodno radi takve stvari. Postavlja se pitanje – koliko su takve priče realne?

Za početak, same tehnike. Neke od njih zahtevaju toliko gipko telo da bi vam bile neophodne godine vežbanja joge ili gimnastike da biste mogli to da izvedete. Sad, ako vam je telo već dovoljno dobro razvijeno i razgibano da predložene tehnike možete da sprovedete u delo, to obično znači i da vam je cirkulacija (računajući i cirkulaciju u intimnoj regiji) odlična, kao i da ste u odličnom kontaktu sa svojim telom – i, da, kada ste u tako dobro “održavanom” telu i u takvom kontaktu s telom, snažni orgazmi nisu ništa neobično. Pitanje je samo koliko nas ima takva tela, naročito danas, kad je veliki broj poslova sedeći, a fizičku rekreaciju većina upražnjava znatno ređe nego što bi trebalo.

Pa onda, ti parovi. Tu se redovno javlja sumnjičavost – koliko ljudi bi za časopis (koji, na primer, čita i mama ili sestra žene koja priča, a i njen tata bi se verovatno zainteresovao da pročita članak ako bi video fotografiju svoje ćerke) pričalo o svojim seksualnim iskustvima, još se i slikalo za taj časopis – i koliko bi u toj priči bili iskreni? Ima takvih, nesumnjivo, ali su definitivno u manjini; sasvim sigurno je često znatno lakše izmisliti “lična iskustva” i s interneta skinuti slike nekih tamo ljudi.

A opet, s druge strane, ako je neki par toliko otvoren u komunikaciji da bi s časopisom podelili deo svojih seksualnih iskustava, vrlo je verovatno da su podjednako otvoreni i u međusobnoj komunikaciji, da umeju da zatraže ono što žele i da se ne stide da kažu šta im prija, a šta ne – a to definitivno vodi do znatno boljeg seksualnog života.

Koliko, dakle, po tim pričama o fenomenalnim orgazmima i ogromnom uživanju u seksu koje možete videti po časopisima ima istine? Odgovor je sledeći: moguće je da u njima ima istine. Moguće je i da su potpuno tačne. Samo što se tu ne radi o toj jednoj pozi, toj jednoj tehnici – radi se i o fizičkom i mentalnom sklopu samih partnera, koji je takav da su oni sposobni da u toj meri uživaju, što znači da je vrlo verovatno da bi u istoj meri (ili skoro istoj) uživali i u misionarskoj ili nekoj drugoj od uobičajenih poza, da bi i tada doživljavali intenzivne orgazme.

Priče nisu nemoguće – ali da biste i vi uživali kao njihovi akteri, potrebno je da tim akterima po mnogo čemu budete slični (nije obavezno da pristajete da o seksu pričate za časopis, ali jeste da ste u međusobnoj komunikaciji o seksu otvoreni i vi i vaš partner/partnerka). Da ne bude zabune, to uopšte nije neizvodljivo – ako su mogli oni, možete i vi – ali zahteva mnogo više truda nego što bi se iz površnog čitanja članka dalo zaključiti.

1 komentar
  1. veronika

    žena uživa, kad budalama izvuče- debeli novčanik ..

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike