najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Kako to da ste baš uvek sa pogrešnima?

Ispostavilo se da vaš dragi baš i nije onoliko veran koliko biste volele da bude, ili da vaša nova draga voli da troši vaš novac koliko i ona prethodna. Kako to da uvek završite sa takvima? Jeste li vi nekakav magnet za neverne (neambiciozne, trošadžijke, šta god)? Možda i ne ispadne isti problem sa novim dragim ili dragom kao sa prethodnima, već neki drugi – ali obavezno ustanovite da ste sa pogrešnom osobom, po sto hiljaditi put u životu?

Ako se prepoznajete u ovoj priči, vreme je da zastanete i pažljivo razmislite (verovatno to već radite) šta je to čime privlačite uvek pogrešne osobe. Ne bi bilo loše da uzmete olovku i papir (pomažu da se razbistre misli i da se konkretizuju zahtevi) i da na njih stavite šta je to što imate da ponudite u vezi, što vas čini jedinstvenom osobom, kao i šta je to tačno za čim u vezi tragate.

Recimo, želite vernog muškarca. U tom slučaju, na spisku poželjnih osobina trebalo bi da budu iskrenost i poštenje. Jeste, onaj koji je sposoban da ljudima “proda” bilo koju ideju, makar to bilo i protiv njihovih interesa, a uz to je sposoban i da se “umuva” bilo gde, može da bude veoma šarmantan i zanimljiv i prijatno društvo – ali, da li ste sigurni da se “biti veran svojoj partnerki” kotira visoko na njegovoj listi prioriteta?

Ukoliko tražite devojku koja neće spiskati sve sa vaše kreditne kartice i tužno vas gledati kad odbijete da joj kupite sto pedeset treće cipele, da li mislite da je zavodljiva blondina u preskupoj garderobi (a bez visokih ličnih prihoda od kojih kupuje tu garderobu) prava devojka za vas? Prijatno društvo – da, ali ona prava?

Možete biti i smeli i inventivni. Ako želite da upoznate nekog ko je ambiciozan poput vas, posetite neki kafić koji je poznat po tome što se takve osobe u njemu okupljaju i razgovarajte s njima – pitajte ih kakvu bi oni osobu želeli pored sebe, pa razmislite da li ste vi takva osoba, ili biste, ako želite takvog muškarca/ženu, morali i vi da se promenite. Može vam se desiti da otkrijete kako, zapravo, želite nešto sasvim drugo.

Jednom kad otkrijete šta je tačno ono što tražite, kao i kakva bi osoba privukla vašeg idealnog dragog/idealnu dragu, biće vam mnogo lakše da nađete onog pravog ili onu pravu, kao i da izbegnete još jednu vezu sa osobom koja vam možda deluje šarmantno i interesantno, ali sa kojom definitivno ne možete da budete srećni.

1 komentar
  1. Nataša Gajić

    Buhu! Kako da svog dragog pretvorim u svoju sliku i priliku i tako budem dvostruko srećan?! Malo ironije ili dupliran “problem” rasipanja sopstvenog stila na drugu osobu; svako prema svom neka postupa prema (po) naređenju. Kakva dječica! Ne bih da vas lično zamrzim, ali moram da odem od vas, pod hitno; ako smo stvarno zajedno, ne znači i da smo u jakom problemu iako smo ljuti na sebe zbog, eto, takvog “izbora prirode privlačenja različitosti”, ili se po ko zna koji put varamo uzajamno.”Pogrešni”, a isti nam problemi pa se glođemo.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike