najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ma, sve su one…

Koliko li ste puta čuli: sve su žene iste. Sve misle samo na to kako da se doteruju, sve samo troše pare, samo nešto kukaju, zvocaju… O kolima ne znaju ništa, a misle da znaju sve. Žensko ni osigurač ne ume da promeni. Samo bi da tračare i troše teško zarađeni novac svojih partnera – a sve vreme će se žaliti kako puno rade i kako to niko ne ceni. Tako vam je to sa ženama; stvorenja koja ne znaju šta je racionalno razmišljanje, koja će u isto vreme da kukaju što nema dovoljno novca za sve njihove hirove i što im partner (koji radi da bi zaradio sav taj novac) ne provodi više vremena kod kuće. Ne možete tu ništa. To je žensko, i to je ono što je ženstveno.

Onda upoznate ženu koja ume racionalno da razmišlja; i ne samo to: ženu koja ume da promeni ulje u kolima, zna kada i kako to treba da uradi i ne smeta joj što će prilično uprljati ruke dok to radi. Zna i čemu služi antifriz i ne zaboravlja da ga upotrebi. Voli i pivo da popije sa vama i vašim ortacima. Ne, nije stvorenje iz fantazije – eto, ne voli fudbal. Ipak, shvata da ga vi volite i ne pravi scenu oko toga što ćete veče provesti gledajući utakmicu, umesto da nju izvedete u neki restoran. Ma, to nije pravo žensko, reći će neko na ovakav opis – to je neka muškobanjasta. Gledate je i ne, nije nimalo muškobanjasta. Nije bespomoćna glupačica, ali je definitivno veoma ženstvena i seksi. Nije ni od onih koje sve same moraju da rešavaju – uživa u tome da pusti svog muškarca da reši problem i da je, ako je potrebno, zaštiti.

Da je niste sreli, ne biste verovali da takva žena postoji. Celog veka slušate priče o nekim ženskim stereotipovima i malo-pomalo nekako vas ubede da su sve žene takve, a ako ima neka koja nije, to je neka muškobanjasta, koja i nije prava žena.

Naravno, ne vole svi jake žene; nekim muškarcima su baš privlačne one slabije, kojima je stalno potrebna zaštita.

Međutim, ako ste od onih koji vole žene koje umeju racionalno da razmišljaju, jasno im je da ne možete istovremeno da budete kod kuće i da zarađujete, jasno im je da ćete povremeno gledati i utakmicu, a ne samo njih, ako volite ženu koja će vam u svemu biti ravnopravan partner u pravom smislu reči, a pri tom ostati žena – ima i takvih.

Žene su sve iste koliko su i muškarci svi isti – neke sličnosti među svim ženama postoje, ali postoje i velike razlike.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike