najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Malo drugačije zapovesti (2)

Nemoj pokušavati da me promeniš
Ko do sada nije iskusio ovakve planove svoje bolje polovine? Čini se da je to obavezan dodatak svakog odnosa. Međutim, popravljaju se kućni aparati, a ne ljudi. Ako je pio kao smuk kada ste ga upoznale, ne očekujte da će ga brak, stambeni kredit i troje dece naterati da manje pije. Ukoliko je volela motore i tetovaže, ne očekujete da će postati smerna ženica kad upozna vašu familiju.
Nemoj me blamirati
Da li ste napustili zabavu odmahujući glavom, jer je vaš partner uradio nešto stvarno glupo? Recimo, izvodio je striptiz na stolu ili se ispovraćao po šanku? Očigledno, to su ekstremni primeri, ali znate o čemu pričamo (ovu zapovest je u suštini najteže poštovati – većina neprijatnih momenata zapravo se dogodi slučajno.)
Ne zaboravljaj naše trenutke
Što je veza ozbiljnija, to je ova zapovest bitnija. Ne želite valjda da vas prekorno pitaju: "Pamtiš li kad smo se prvi put poljubili?" ili: "Kada smo prvi put otišli na večeru?" Ako vam ispunjenje ove zapovesti izgleda komplikovano, imamo rešenje. Zabavljajte se samo sa osobom koja je rođena istog dana kad i vi – idealno bi bilo da je u pitanju 31. decembar. Tako nikad nećete zaboraviti na rođendan. Dobro je i kada se svi bitni momenti odigraju oko Nove godine – prvi sastanak, prvi poljubac… Šta može biti slađe od novogodišnjeg venčanja? Ionako darujete poklone, pa nećete automatski biti šutnuti zato što ste zaboravili na važan datum. Kao što vidite, ovo je efikasno u svakoj prilici.
Nemoj me udarati
Čvrsto verujemo da, kad god bilo koji muškarac podigne ruku na svoju devojku, tona nečeg odvratnog treba da mu se sruči na glavu i spljošti ga tako da mu se zubi prilepe za cipele. Ima i slučajeva u kojima momka isprebija njegova dragana – i to je jezivo. Međutim, momci su nekako predodređeni za bes i nasilje. Ako ste ikada drugom tipu prosuli piće u baru, znate o čemu govorimo. S druge strane, morate ozbiljno, zaista ozbiljno, iznervirati ženu da bi ona počela da udara. 
Nemoj me varati
Tačka. Ako vam treba promena, jednostavno raskinite. Sačuvajte obostrano dostojanstvo.
Kako ovo ne piše starac sa bradom, ne očekujte da ove zapovesti urežemo u kamen. Dakle, odštampajte ih, naučite ih, volite ih i živite ih. Ako kojim slučajem znate neku savršenu zapovest, samo je pošaljite.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike