najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Muškarci odgovorili: 3 najbolje poze su…

Kada govorimo o seksualnim odnosima, o ukusima u spavaćoj sobi ne može da se raspravlja, ali kada su u pitanju muškarci postoje neke poveznice. To nam je potvrdilo 800 muškaraca koji su u anketi odabrali poze u seksu koje najviše vole, žele češće da upražnjavaju sa partnerkom ili pak koje bi rado isprobali.

Časopis Men’s health napravio je veliku anketu u kojoj je učestvovalo čak 800 muškaraca. Pitanje na koje su morali odgovoriti bilo je vrlo jednostavno, a ticalo se najintimnijeg dela – seksualnog odnosa.
Naime, muškarci koji su trenutno u vezi morali su da odaberu poze u seksu po tri kriterijuma – one koje najviše vole, one koje bi voleli češće da upražnjavaju i one koje bi rado isprobali.
Iako su odgovori bili vrlo različiti, neki su se vrlo često ponavljali. Želite li da budete sigurni da vaš seksualni odnos s partnerom funkcioniše savršeno možda je vreme da zaboravite na rutine iz spavaće sobe i upotrebite ove podatke koji garantuju veliki užitak za oba partnera.

POZE KOJE MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE:
– Doggy Style: Žena kleči na krevetu ili podu, a muškarac je iza nje. Ova poza, u kojoj muškarac diktira tempo, ima brojne varijacije na temu.
– Jahačica: Muškarac leži na leđima, a žena sedi ili čuči na njemu. U ovoj pozi dominira žena te pokretima diktira tempo.
– Misionar: Žena leži na leđima raširenih nogu, a muškarac leži na njoj. U ovoj pozi dominira muškarac.

POZE KOJE BI VOLEO ČEŠĆE DA UPRAŽNJAVA:
– Jahačica: Muškarac leži na leđima, a žena sedi ili čuči na njemu, okrenuta licem prema partneru.
– Obrnuta jahačica: Muškarac leži na leđima a žena čuči ili kleči na njemu, ali okrenuta leđima prema partneru.
– Doggy Style: Žena kleči na krevetu ili podu, a muškarac je iza nje.

POZE KOJE BI VOLELI DA ISPROBAJU:
– Stojeći položaj: Muškarac stoji i podiže ženu u krilo, a ona mu obmota noge oko struka. Ova poza može da se izvede puno lakše i to uz pomoć kuhinjskog elementa ili ormarića.

Izvor: Men’s health

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike