„Na sajtu za odrasle ugledao sam svoju devojku u sceni sa dvojicom muškarca“

Jedan 26-godišnji Britanac podelio je svoj problem i potražio savet u listu The Sun, u rubrici Dear Deidre.

„Ona ima 25 godina, šest meseci smo u vezi i priznala je da je imala trenutke kada je bila divlja i nezaustavljiva. Rekla je kako je imala afere s nekoliko sumnjivih i loših muškaraca. Ona je predivna devojka i jako sam ponosan što sam s njom, jedino što nam je seks dosadan i nezanimljiv“, započeo je svoju ispovest.

„Potrudio sam se da učinim naš seks zanimljivijim i uzbudljivijim. Isprobavao sam razne poze, kupovao joj razne igračke i seksi donje rublje, ali ništa nije funkcionisalo“, objasnio je mladić.

Jedne noći, kad nje nije bilo kući, posetio je stranicu s erotskim filmovima i ugledao svoju devojku.

„Ugledao sam svoju devojku u seksi kostimu medicinske sestre i imala je odnos sa dvojicom muškarca. Sledećeg dana sam je pitao u vezi toga i odmah je priznala sve. Bio je to jedan od onih loših muškaraca s kojim je bila u prošlosti“, rekao je.

Dodao je i da mu nije smetalo što je snimila taj film, ali ga je povredilo to što je sa nepoznatim muškarcima bila spremna na eksperimentisanje i isprobavanje različitih novih i uzbudljivih stvari, a to nikada nije želela da uradi s njim. Devojka mu je rekla da se od tada promenila i više se ne oseća prijatno da radi takve stvari, pa je sada ovaj muškarac zatražio pomoć kako da reši taj problem.

Deidre iz  mu je odgovorila: „Rešenje je da ti promeniš način na koji razmišljaš o seksu. Tvoja djevojka bila je iskrena s tobom i možeš da joj veruješ. Ona je u prošlosti bila drugačija, a i nije sve u igračkama i pozicijama. Vaša veza je još na početku i sve što možeš da uradiš sada je da naučiš kako da je seksualno zadovoljiš, a kasnije u vezi možete pričati o uzbudljivijim stvarima.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.