Najkraći brakovi u Holivudu (2)

Veliki broj brakova završi se razvodom, i to važi i za brakove sklopljene između zvezda Holivuda – neki bi rekli da su njihovi brakovi zloglasni po tome koliko kratko traju. Ukoliko vas zanima koji brakovi sklopljeni među zvezdama su najkraće trajali, evo ih.
8. Rene Zelveger i Keni Česni: četiri meseca. Poznata glumica i kantri pevač nikome nisu delovali kao par koji bi ostao zajedno, ali su se ipak venčali. I ubrzo razveli, uz zbunjujuće objašnjenje da je razlog za razvod loša komunikacija o cilju tog braka koja je postojala od samog starta.
9. Bredli Kuper i Dženifer Esposito: četiri meseca. Kuper je ovu glumicu zaprosio znatno pre nego što ga je film "A-tim" proslavio; zaprosio ju je u oktobru 2006, a venčali su se u decembru iste godine. Njihova zvanična tvrdnja je da je razvod sporazumni i da već neko vreme pre njega nisu živeli zajedno.
10. Dženifer Lopez i Kris Džud: četiri meseca. Poznata muzička i filmska zvezda udala se za koreografa u septembru 2001. i razvela u januaru sledeće godine, a kratko vreme pre razvoda tvrdila je da je njegova ljubav ono što joj je najviše potrebno. Tvrdi se da je Džud dobio 15 miliona dolara nakon razvoda, a Lopezova je prihvatila verenički prsten vredan više od šest miliona dolara od Bena Afleka pre nego što se razvod okončao. Znamo kako se završila priča između Lopezove i Afleka.
11. Kolin Farel i Amelija Vorner: četiri meseca. Farel je poznat kao plejboj, pa je sve iznenadio time što se oženio devetnaestogodišnjom glumicom, šest godina mlađom od sebe. Na jednom prstu je čak istetovirao njen nadimak, Mili, što nije pomoglo da se brak održi.
12. Sofija Buš i Čad Majkl Marej: pet meseci. Kao i toliko drugih zvezda, upoznali su se na snimanju, i venčali. Ubrzo su se razveli, a Bušova je tvrdila da se oseća povređeno, poniženo i da joj je slomljeno srce.
13. Dru Barimor i Tom Grin: pet meseci. Ovaj brak kao da je od starta pratio maler: ubrzo nakon venčanja, Grinu je dijagnostifikovan rak testisa, a Barimorovoj je izgorela kuća.
14. Šenon Doerti i Ešli Hamilton: pet meseci. Nakon dve nedelje udvaranja, zvezda nekada popularne serije "Beverli Hils" se u svilenom bademantilu i bosa udala za sina glumca Džordža Hamiltona. Brak se okončao ubrzo, kada je Hamilton optužio glumicu da mu je pretila pištoljem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.