U trendu

Najnovija anketa: Ovo je idealan broj seksualnih partnera – iznenadićete se

Nova anketa otkrila je idealan broj seksualnih partnera koji bi osoba trebalo da ima, bar prema mišljenju ispitanih 1.000 žena i isto toliko muškaraca.

Istraživanje je sproveo britanski sajt za upoznavanje IllicitEncounters.com, a uključivalo je 1.000 muškaraca i 1.000 žena, a ispostavilo se da 52 posto ispitanih smatra da bi taj broj trebalo da bude 13.

Prema podacima, neke može da odbije činjenica da je druga p07olovina imala više od 18 seksualnih partnera, s čime se slaže 73 posto ispitanika. Čini se da neki to vide kao znak da bi neko mogao da bude neveran, što ne mora da bude povezano.

Podaci su pokazali i da 67 posto žena laže o broju svojih seksualnih partnera, u odnosu na samo 13 odsto muškaraca. To bi moglo da bude zato što su žene opreznije u deljenju svojih intimnih poduhvata kako bi delovalo da su konzervativnije prema suprotnom polu, prenosi Daily Star.

Čak 77 posto muškaraca reklo je da bi spavalo sa nekim na prvom sastanku ako postoji hemija, u poređenju sa samo 39 posto žena. Dok većina ne želi da zna seksualnu istoriju svog partnera.

Zanimljivo je da više muškaraca (59 odsto) nego žena (46 odsto) smatra kako veliki broj seksualnih partnera čini nekoga manje poželjnim, što sugeriše da i dalje postoji socijalna stigma u pogledu percepcije promiskuiteta među polovima.

Prema tom istraživanju, samo 31 posto muškaraca i žena želi da zna seksualnu istoriju svog partnera.

Stručnjak za seks Džesika Leoni kaže da veliki broj seksualnih partnera mnoge odbija jer niko ne želi da bude samo još jedan odnosno jedna u nizu. “Isto tako, ne želite da izlazite sa nekim ko jedva ima iskustva…”

“13 partnera je idealan broj i garantuje da ćete završiti u krevetu sa nekim iskusnim, avanturističkim i otvorenim.”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.