najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ne ovde!

Često ćete po različitim časopisima naći predloge gde sve možete voditi ljubav. Nema potrebe da se ograničite na spavaću sobu, kažu časopisi, postoji još puno mesta u stanu gde možete uživati u "bezobrazlucima". Puno mesta u stanu, a budu i mnoge ideje gde biste sve van stana mogli da vodite ljubav. Ono što se znatno ređe spomene jesu neka mesta gde stvarno, ali stvarno ne bi trebalo da vodite ljubav. Ima toliko mogućnosti – ove baš možete i da zaobiđete.
Spavaća soba vaše cimerke: svakako izbegavajte da tu vodite ljubav. Čak i ako sama cimerka to dopušta (moguće je da će dopustiti ako joj se raskukate i ako je ubedite da ste stvarno "u nevolji", ali joj se ideja ipak neće nimalo dopasti). Kao jedno, vođenje ljubavi u cimerkinom krevetu je krajnje neuviđavno i nepristojno. Drugo, uvek postoji šansa da vam ona "uzvrati uslugu", pa da sledeći put u svom krevetu spavate na njenim "vlažnim tragovima" – bljak!
Toalet: u redu, nekima je već i sama ideja odvratna, ali nekima i nije. Ima onih koji će pomisliti da je toaletna šolja taman odgovarajuće visine za "nestašluke" u sedećem položaju. To možda jeste tačno, ali ta ista šolja ima i jednu veliku manu, zvanu bakterije. Na WC šolji ima, u proseku, 49 bakterija na šest kvadratnih centimetara. U prevodu, velika je šansa da ćete od ovakve "ljubavi" dobiti infekciju.
Ugradni orman: moguće je da izgleda kao zgodno mesto da se u njega zavučete. Moguće je i da imate u glavi filmske prizore kačenja za šipku. Mali problem sa ugradnim ormanima: ta šipka za ofingere nije predviđena da nosi 150 kilograma, koliko u proseku imaju dvoje ljudi. Ovakvo vođenje ljubavi može se pokazati kao prilično bolno.
Vodite ljubav. Budite maštoviti koliko god želite – zaista nije neophodno da se ograničite na spavaću sobu, ukoliko oboje želite da istražite i druge mogućnosti i ukoliko tim istraživanjem nikom ne smetate. Ipak, ma koliko maštoviti i radoznali bili, neka mesta je bolje izbegavati – u širokom luku.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike