najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Zgadićete mu se: ove navike nimalo nisu seksi

Upoznali ste muškarca ili ženu koji su vam se dopali, izlazili neko vreme s njima, zaljubili se, počeli da živite zajedno. Da sve bude stvarno super, što ste više s njima, sve vam je lepše. Sve se komotnije osećate, sve opuštenije. Osećate se kao da ste “sto godina” zajedno i taj osećaj vam baš prija. Znate da ste voljeni, čak i ako ste u staroj trenerci, čak i ako još niste stigli da se istuširate nakon posla. Ne razmišljate više stalno o tome da morate uvek biti nalickani, zategnuti, sređeni, da u stanu sve mora da bude cakum-pakum i na svom mestu (joj, on/ona dolazi, a u stanu je kao da je pala bomba!)… Sjajno!

To je jedan jako lep osećaj, i ako ste stigli do toga, čestitamo! Obratite samo pažnju na neke sitnice, kako biste mogli da taj sjajan osećaj i zadržite. Ma koliko se i vi i vaš dragi ili draga lepo i opušteno osećali, postoje neke nimalo seksi stvari – zapravo, neke prilično ružne i odbojne stvari – koje vama dragu osobu neće nimalo usrećiti. Zato bi valjalo da takve stvari ne radite, kako se voljena osoba ne bi s vremenom pretvorila u zvocavo čudovište, ili vas, nakon gunđanja, jednostavno ostavila. Na šta mislimo?

Pre svega, na (ne)higijenske stvari. Neka vas ne mrzi da se istuširate, ma koliko umorni bili, naročito ako se puno znojite – znoj može da ima zaista neprijatan miris i da deluje krajnje odbojno. Moguće je da vi i ne primećujete miris svog znoja, ali budite sigurni da ga vaša draga (ili dragi) i te kako primećuju – i da neće uvek biti voljni da se pretvaraju da im ne smeta. Prljave čarape nemojte ostavljati gde stignete već na mesto određeno za prljav veš – i one imaju neprijatan miris i nije nimalo prijatno skupljati ih po stanu. Bilo bi lepo i da se potrudite da ne ostavljate dlake na sapunu.

Slično se odnosi i na tampone – muškarcima je poznato da žene imaju menstruaciju, ali to ne znači da vole da gledaju veliko pakovanje tampona nasred kupatila ili, još gore, upotrebljen tampon ili uložak negde na vidnom mestu. Ukoliko razmislite, sigurno ćete se i sami setiti nekoliko primera ružnog ponašanja koje ne volite da vidite kod voljene osobe (zapravo, ni kod koga) – a vrlo je verovatno da slične stvari ni voljena osoba zaista ne voli da vidi kod vas.

Ljubav je super. Opuštenost je super. Ipak, treba izbegavati “ma nema veze” način razmišljanja – jer nakon nekog vremena (uglavnom prekasno) shvatite da ipak ima veze. Do tada je opuštenost već počela da nestaje, a ljubav da se gasi. Ne kažemo da će ljubavi u vezi nestati zbog prljavih čarapa ili tampona gde im mesto nije, ali takve stvari sigurno neće doprineti vezi niti je ulepšati.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike