Nećete verovati koliko traje seks u dugim vezama

Studija je predstavila rezultate istraživanja o seksualnom ponašanju 500 parova u stabilnim dugim vezama.

Dr. Brendan sa Univerziteta u Kvinslendu tvrdi da najtačnije i najiskrenije podatke o izdržljivosti u spavaćoj sobi donosi studija objavljena u magazinu „The Journal of Sexual Medicine“.

Istraživanje je obuhvatilo parove iz Holandije, Velike Britanije, Španije, Turske i Amerike koji su merili vreme seksualnog odnosa od penetracije do vrhunca.

Pokazalo se da prosečno vreme seksualnog odnosa bez predigre u spomenutim zemljama iznosi 5,4 minuta.

Najbrži „na okidaču“ bili su Turci, čiji prosečan odnos iznosi 3,7 minuta, dok su muškarci iz ostalih zemalja mogli izdržati od šest do sedam minuta.

Studija je pokazala da su mlađi muškarci bili izdržljiviji, pa je kod muškaraca do 30. godine života odnos u proseku trajao 6,5 minuta, a kod muškaraca muškaraca starijih od 51 godinu trajao oko 4,3 minuta.

5 komentara
 1. štrudla

  Znate čemu je problem? Ode čovek ko d doktora, urade pregled, doktor piše recept, a čovek kaže: -doktore, niste me dole pogledali. -ajde, skini se -auuu, pa moraš da vodiš više računa o higijeni, sve ti se usirilo… -doktore, jel ste vi nekad videli k*urac sa makom???

 2. Zamisli

  Znaš li junače, gde ti je sad žena, ako je uopšte i imaš???

 3. Anonimni

  Svaki Ciga svoga konja hvali. Nemaš pojma, ko karindža tvoju ženu, a nećeš ni saznati.Imaš li uopšte neku švalerku?, Poznato je da imate krokodila u džepu(stipse).

 4. Srbin

  Sve sami zecevi. Jadne njihove zene, zato i beze kod nas Srba, Grka i Italijana.

  1. Zona sumraka

   Srbi će pre kupiti kilo pečenja i kilo rakije, nego ženi čarape.Nemaš ti pojma bato, gde ti je žena, kad ode u kupovinu ili kod frizera.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike