U trendu

Neverovatno šta sve može da bude „okidač“ za ženski orgazam, nećete verovati

Orgazam, koji se smatra vrhuncem seksualnog odnosa, često zna da izostane kod žena. Teško ga postižu jer im je u principu potrebno oko 15 minuta predigre kako bi se zagrejale i bile spremne na vatromet u krevetu.

U izvesnom smislu žene su u prednosti u odnosu na muškarce, s obzirom na to da orgazam postižu na više načina, i to ne samo zahvaljujući seksu. Nećete verovati, ali ove stvari ubrzavaju puls i izazivaju uzdahe kod žena.

Vežbe izazivaju orgazam kod žena, naročito one koje stimulišu vaginalne mišiće poput Kegelovih vježbi.

Dodirivanje bradavica. Lagano poigravanje sa bradavicama utiče na lučenje oksitocina u telu što dovodi do vaginalnih kontrakcija.

Meditacija, prema riječima poznate svjetske pevačice Lejdi Gage, može da bude okidač orgazma. Potrebno je samo da u glavi imate prave slike, da pravilno dišete i orgazam je, ukoliko joj je verovati, zagarantovan.

Porođaj. Žene tokom rađanja dece imaju telesne pokrete koji znaju da nadraže vaginu i da dovedu do orgazma u toku porođaja.

Zevanje može da izazove orgazam, ali samo u kombinaciji s antidepresivom po imenu anafralin, što se smatra ujedno i njegovom nuspojavom i (ne)željenim dejstvom.

Stajanje. Jednoj ženi je, navodno, tokom operacije žuči oštećen centralni živac, zbog čega može da doživi orgazam čak i kada samo mirno stoji.

Sindrom stalne napaljenosti. Žene s ovim sindromom svakog dana osećaju veliko uzbuđenje zbog toga što im se krv konstantno sliva u vaginu, što im omogućava da dožive čak i 200 orgazama dnevno.

Dojenje. Već smo pomenuli bradavice, kao vrlo osetljiv deo ženskog tela. Nadražaj grudnih živaca koji su povezani sa genitalnim organima glavni su „krivci“ za orgazam u toku dojenja.

Jahanje. Ne zna se da li je baš verovati ovome, ali prema starim vjerovanjima, aristokratkinje su često bile u sličnim situacijama prilikom jahanja. U moderna vremena, dobro može da dođe i bicikl.

Brza hrana. Još jedan suludi način da doživite orgazam. Poznat je slučaj žene iz Kolorada koja doživi orgazam svaki put kada pojede sladoled.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar