U trendu

Niste znali? Neočekivane erogene zone otkrivaju nepoznate užitke

Svi verovatno mogu nabrojati najčešće erogene zone, ali postoje i one koje nisu toliko poznate. Stručnjakinja za seks i veze, Anabelle Knight, objasnila je pet neočekivanih erogenih zona:

Zglob ruke
Ovde nas retko dodiruju, tako da zglobovi ruke sadrže određeni nivo tabua. Ona su također ‘na putu’ prema intimnijim delovima tela pa i to doprinosi uzbuđenju. Po zglobovima ruke možete lagano, kružnim pokretima prelaziti prstom.

Kolena
Radi se o području iza kolena, baš na pregibu noge, gde je nešto mekša koža. To je mesto koje nam drugi retko dodiruju, što znači da osetimo mali nalet uzbuđenja kada nas tamo netko dotakne.

Na tom mestu nalazi se i puno živaca, što znači da se radi o izuzetno osetljivom području. I ovde dobro funkcionišu lagani dodiri.

Prsti na nogama
Mnogi zaziru od dodirivanja stopala, ali nožni prsti nisu samo za ljude s fetišom, upravo mogu biti izuzetno seksi mesto za početak predigre. Iako su neki golicavi na već i najmanji dodir, mnogi uživaju kad im se liže, siše ili gladi nožne prste.

Stomak
Stomak je blizu vaše glavne erogene zone, pa osećaj iščekivanja može biti izuzetno uzbudljiv.

Stomak je i dobro mesto za igranje temperaturom. Pokušajte u ustima držati nešto hladno ili toplo pa tada ljubiti stomak  partnera/ice, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar