Njegovi sitni gestovi

Neko vreme izlazite s novim muškarcem. Lepo vam je s njim, prijatno je. Naravno, prerano je za izlive ljubavi, ali zasad vam se čini da stvari dobro idu. Ipak, ko će ga znati s muškarcima? Počele ste i da spavate s njim, oboje uživate u tome, i to je super. Opet, povremeno vas kopka – šta on zaista misli o vama? Šta on zaista oseća prema vama? Da li je s vama zbog seksa, dok ne nađe „nešto bolje“, ili su mu osećanja i želje dublje od toga? Možda on u ovom trenutku i ne traži neku vezu koja bi ga emotivno ispunjavala, nego prosto uživa u prijatnosti vašeg društva i ne želi ništa više od toga?

Da ga jednostavno pitate šta oseća prema vama? Ne, niste baš oduševljene idejom. Poznato vam je da većina muškaraca nerado govori o svojim osećanjima, plus se i bojite da ga tako rano pitate da se verbalno izjasni – šta ako pomisli da ga pritiskate? Međutim, zaista želite da saznate šta on oseća prema vama, jer… Pa, jer vam se čini da vi počinjete da se zaljubljujete u njega.

U ovakvim procenama od velike koristi može da vam bude da posmatrate govor njegovog tela. Da li vas spontano uzme u krilo da se mazite – ne kao uvod u seks i ne pred društvom, da se pokaže „sa ženskom u krilu“? Da li vam, bez razmišljanja i proračunatosti, skloni pramen s lica? Da li vas povremeno zaštitnički uhvati za ruku? Ovakvi sitni gestovi odaju zaljubljenog muškarca – i to znatno ranije nego što on odluči da vam kaže šta oseća prema vama.

Da ne bude zabune: ako vaš dragi ne ispoljava ovakve gestove, to ne mora da znači da (još) nije zaljubljen u vas. Možda i jeste – samo ne voli mnogo fizičkog kontakta, ili ne voli da vas dodiruje pred drugima. Ima i takvih muškaraca, a njihove emocije nisu ništa slabije nego kod onih koji vole da vas dodiruju što je više i češće moguće.

Dakle, ako je vaš novi dragi pun sitnih, nežnih gestova prema vama, možete biti sigurne da je zaljubljen u vas. Ako takvih gestova nema, pa, moraćete da sačekate da na drugačiji način pokaže svoja osećanja – možda nekih dubljih osećanja i nema, a možda je samo malo uzdržaniji. Srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.