najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

O “velikim zverkama” (prednosti i mane)

Postoje muškarci koji su veoma uspešni u poslu, a uz to i izrazito šarmantni, elokventni, umeju da priđu damama… Ne mislimo na takozvane novokomponovane bogataše ni kriminalce, već na poslovne muškarce dobrog izgleda koji umeju da odaberu pravo vino i znaju zašto se konjak servira na određenoj temperaturi i u određenoj vrsti čaše. I ovaj tip muškarca, kao i ostali, ima svoje prednosti i mane.
Da ne bude zabune, ovakav tip najčešće nije nešto ekstraobrazovan – nije verovatno da će biti u stanju da vam citira Dučića ili Šekspira, znaće o kome se radi, ali ne i njihova dela napamet – ali neke oblasti, kao što su kvalitetna hrana i piće, dobro će poznavati. Umeće to i te kako da upotrebe da bi zaveli damu koja im se dopada. Dobro izgledaju, šarmantni su, dobro se oblače – i svega toga, kao i utiska koji ostavljaju na sve dame oko sebe, u potpunosti su svesni.
Kod ovakvih muškaraca super je to što se s njima možete lepo provesti. Izlazićete po fensi mestima, naučićete mnogo o fensi hrani i pićima, kao i o seksi donjem vešu i brazilskoj depilaciji (ovaj tip muškarca definitivno ceni dame koje obraćaju pažnju na svoj donji veš, depiliraju intimnu regiju – i ne pokušavajte bilo šta s njim ako su vam noge neizdepilirane – i umeju da koriste kozmetičke preparate kako bi se ulepšale, omekšale kožu i slično). Ako mrzite kad muškarac ima dlakava leđa ili previše dlakave grudi, ovaj će vam se dopasti – ako je genetski nasledio sklonost ka maljavosti, uz pomoć voska će to odlično sakriti. A neće mu se desiti ni da s vama izađe a da se prethodno nije istuširao i naneo neku skupu kolonjsku vodu. On se neće pojaviti u trenerci, osim ako je krenuo na trčanje. Uz njega i same ćete učiti kako da zavodite. Razgovor s njim? Uvek vickast i zabavan.
Nagađate šta je problem s njim, zar ne? On voli da zavodi, da izvede na fino mesto, voli duhovite razgovore – ali ne vidi sebe u dugoj vezi u kojoj se u pomalo ofucanom, ali savršeno udobnom džemperu ušuškava na kauču pored svoje drage. Šarmiranje sledeće lepe dame koja mu je zapala za oko mu je mnogo zanimljivije. S njim ćete se lepo zabaviti, ali to je ujedno sve što možete očekivati.
Ovo je, naravno, prilično uopštena slika – i kao i svaku generalizaciju, ne treba je doslovno shvatiti.

1 komentar
  1. Una Lunić

    Ima nas i žena koje se mogu isto tako okvalifikovati 🙂

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike