Odlepiće za vama: Zavedite ga u SAMO tri koraka

Na početku ste veze a vi ste već lude za njim. Ipak, imate utisak da on nije baš toliko zagrejan za vas. Nestrpljive ste i želite što pre da se zaljubi u vas. Evo nekih saveta koji će vam pomoći:

Nemojte biti stalno dostupne

Zadržite distancu! Odglumite ako morate! On ne sme da misli da se vaš svet vrti oko njega. Pokažite mu da imate posao, prijatelje i druge obaveze a ne samo njega.

Ne odgovarajte odmah na poruku i ne pristajte da se vidite svaki put kad on predloži.

Nemojte mu reći sve o sebi. Sačuvajte i dozu misterije!

Priredite mu neko iznenađenje

Izađite iz rutine! Iznenadite ga tako što ćete organizovati neki izlazak, a možete mu prirediti i neko iznenađenje u spavaćoj sobi.

Ne stavljajte sebe u inferioran položaj

Ne pokazujte da vam je previše stalo. Ne budite ljubomorne već njega napravite ljubomornim!

Oprez! 

Imajte na umu jedno – nisu svi muškarci isti. Morate prvo da procenite kakav je vaš. Možda je on tip koji ne voli igrice.

Razmislite i da li želite doveka da glumite ono što niste kako bi on bio vaš. Možda je najbolje da budete ono što jeste, pa ako mu se svidite-svidite, a ako ne, nek mu je srećan put. Naći ćete vi onog kome ćete biti savršene baš takve kakve jeste.

1 komentar
  1. Xonpe

    Baš fini saveti.A vole li žene kad se muškarac tako poigrava sa njima?Naravno da ne vole.I kod nas važi pravilo,ako nećeš ti,ima koja hoće,nema tu igrarija.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike