On, ona i cipele

Ona voli cipele, mnogo voli cipele. U stanju je da provede sate i sate razgledajući izloge s cipelama, želeći da kupi nekoliko pari. Takođe, u stanju je da provede jako mnogo vremena odlučujući koji bi joj se par cipela najbolje slagao uz garderobu za izlazak (sastanak s njim) i da detaljno razgleda kako te cipele izgledaju na njoj. A on?
S izuzetkom muškaraca kojima su ženska stopala i ženske cipele fetiš, on najverovatnije neće ni primetiti kakve ona cipele nosi. O, da, "zablenuće" se on u nju ako ga očara svojim izgledom, ali da ga pitate kakve je cipele imala njegova draga kada je svojim izgledom dovela do toga da njemu vilica padne pola metra niže, neće imati pojma. Žensko podsećanje tipa: "Znaš, dragi, tada sam imala one elegantne crne cipele s visokom štiklom i kaišićima oko članka", muškarca neće podsetiti ni na šta.
Jeste, vole oni način na koji se žensko telo nagne kad su na visokim štiklama. Možda su neki od njih čak i u stanju, iako im stopala i cipele ne predstavljaju fetiš, da primete kako njena stopala deluju elegantno u tim-i-tim cipelama. Samo, da bi to primetili, njihov pogled prvo treba da sklizne s njenog lica (sa sve osmehom i sjajem u očima koji ih rastope) niz njen nežni vrat (privlačan prizor, zašto gledati dalje?) preko dekoltea (hej, ko želi da gleda dalje od toga?), struka i kukova na koje žele da spuste ruke, pa preko nogu (i zadnjice pre toga, ako im je dostupna pogledu), koje takođe žele da dodirnu… Tek onda njihov pogled uopšte stiže do ženskih cipela.
Ne. Kad je većina muškaraca u pitanju, njihov pogled uopšte neće stići do njenih cipela, ne kad postoji toliko mnogo lepših i privlačnijih "delova" za gledanje (i dodirivanje – veoma bitna stavka!).
Drage naše dame, ne očekujte od njega da uopšte konstatuje vašu obuću; ne osim ako mu ženska obuća nije fetiš, ili ako nije gej, ili ako nije jednostavno vaš prijatelj ili poznanik koga u smislu veze ama baš nimalo ne zanimate (ako vam je prijatelj ili poznanik, može se desiti da vam kaže: "E, super su ti cipele!"). Od (ne)prijateljica, koleginica i komšinica možete očekivati da smesta "snime" vaše cipele, ali od njega – ne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.