U trendu

On voli slatkiše

U trenucima dokolice veliki broj žena voli da rešava različite testove ličnosti; ne samo testove ličnosti iz kojih se nadaju da će saznati nešto o sebi (mada se, naravno, više nadaju dobroj zabavi – koliko zaista možete da saznate o sebi iz nekog krajnje uopštenog, na brzinu sastavljenog testa?) već i različite testove iz kojih se nadaju da će saznati nešto više o svom dragom. Ako se i vi zanimate ovakvom razbibrigom i ako vaš dragi voli slatkiše, evo šta bi njegov izbor omiljenog slatkiša trebalo da znači.

On voli čokoladu (pa je rado podelite s njim – tako se osećate manje krivom što je tamanite): njemu se dopadaju nekomplikovane stvari. Ne zamarajte se praveći mu komplikovana jela i egzotične mešavine – on voli direktnu radost i jednostavne, čiste ukuse. Vrlo je verovatno da ni u vezi uopšte ne voli da komplikuje stvari. Takođe je verovatno da je veseo, živahan i zabavan (samo nemojte ovo previše doslovno da shvatite – ako radi 12 sati dnevno, teško da će biti živahan).

Sladoled smatra neodoljivim: ukus i čulnost su mu veoma bitni. Hedonista je, zadovoljstvo mu je veoma bitno. Za ukus i čulnost u stanju je da žrtvuje mnogo; ukoliko uživa s vama, i za vas je u stanju da žrtvuje mnogo, samo da vas zadrži uz sebe. Uživajte zajedno!

On voli gumene bombone (ili nešto slično): voli on slatkiše, nije da ih ne voli – zapravo, na neki način, ne može da im odoli – ali ih konsumira u „laganijoj“ varijanti. Ovakav muškarac je najčešće umeren u svemu, trezven i odgovoran. On nije, kao što bi neke žene mogle da pomisle, nesposoban za jaka osećanja, ali od njega nemojte očekivati emotivne izlive. Skloniji je tome da ljubav pokazuje malim, pažljivo odabranim stvarima ili velikim brojem „sitnica“ koje će činiti za vas.

Kakav je vaš muškarac?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike