najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

One fantaziraju o poznatima

Fantaziranje o seksu ili vezi s poznatom ličnošću obično se pripisuje tinejdžerima i tinejdžerkama, ali se takvim maštanjima povremeno prepuštaju i odrasli. Tako, ne bi bilo ništa neobično da vaša draga sanjari o nekoj filmskoj zvezdi, naročito u određenoj ulozi – ali to ne znači da želi da njen dragi bude takav.
Sanjarenje i fantaziranje je dobrim delom zabavno, pa i uzbudljivo, baš zato što je u domenu mašte, i što se nešto te vrste ne može ostvariti u stvarnom životu. Odnosno, teoretski bi neka devojka ili žena iz naših krajeva i mogla da ima vezu sa, recimo, Kristijanom Bejlom, ali to baš i nije verovatno. A šanse da ima vezu s Betmenom onakvim kakvog ga igra Kristijan Bejl (ili s bilo kakvim Betmenom), očigledno, ne postoje, pošto se radi o izmišljenom liku. Koji nekim damama dobro izgleda, a tu je i aura heroja, pa misterioznost, pa mračna strana (koju bi dama, naravno, svojom ljubavlju „rastopila“)… Sve to čini elemente zabavnog maštarenja – i samo maštarenja.
Ono što je zgodno kod maštarenja je što ste u suštini bezbedni, i što se možete prepustiti samo prijatnim aspektima. Tako, ako dama sanjari o Betmenu koji izgleda kao Kristijan Bejl, neće stvarno dospeti ni u kakvu opasnost, niti će biti ostavljena, niti će (grozne li ideje!) morati da čisti onu pećinčinu. A ni da se pita da li je normalna kad izlazi s tipom koji povremeno obuče kostim šišmiša i takav se vozika po gradu, trčkara unaokolo, skakuće po zgradama i mlati se s likovima koji takođe vole čudno da se oblače.
Zato, dragi naši muškarci, ako se osećate ugroženo kad vaša draga uzdiše za izmišljenim likom s pločicama na stomaku, a vi gajite pivski stomačić, ne brinite; to je samo malo razbibrige, vaš pivski stomačić joj je simpatičan, a one pločice bi u stvarnom životu eventualno želela da vidi u kuhinji ili kupatilu, gde je takvim stvarima mesto.

1 komentar
  1. Milena Jović

    Kakav pivski stomačić?! Pa svakako da je bolje i lepše za vezu ili brak da je muškarac očuvan i da brine o sebi. A pločice se podrazumevaju, i u kupatilu i u kuhinji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike