U trendu

Oni i njihova mumlanja (1)

Znate li šta sve one žene na vrtoglavim potpeticama očekuju? Ne znate?! Čekaju da im priđe jedan od njih i da započne razgovor. Većina žena, da budemo precizni. Neke žene očekuju ono drugo, ali to je već zasebna tema.

Dobro, želite li zaista, drage naše, da vam muškarci priđu ili ne želite? Žene se konstantno žale kako je nemoguće naći finog momka, ali onima koji im priđu retko daju šansu da pokažu kakvi su. Šta bi, uostalom, i mogao reći u kafiću, klubu, čak i u supermarketu, a da ne zvuči banalno? Sve posle „zdravo“ zvučaće prilično neadekvatno.

Pokušaćemo da vam objasnimo najbolje što možemo. Pre momenta u kome vam muškarac prilazi, mnogo toga izdešavalo se u njegovoj glavi. Pre svega, niko od njih nije lud za samoubilačkim misijama – zato će se ozbiljno potruditi da ustanovi da li ste vredne rizika. Na nesreću, mogu računati na vrlo malo pokazatelja: kako izgledate, kako ste obučene, sa kim ste, šta pijete, da li se smejete glasno ili ne, izgledate li opušteno dok sedite u kafiću, kupujete li namirnice za jednu osobu ili za dve osobe, da li pušite, šta pušite… Sve to, naravno, procenjuju iz nekog udaljenog budžaka.

Ako je odgovor na sve ove individualne parametre pozitivan i uklapate se u sliku privlačne i interesantne žene koju vredi upoznati, krenuće u akciju. Dakle, da bi stigli do ove tačke, moraju ozbiljno uposliti moždane ćelije. Još i više, ako su pili prethodno.

Ah, da, nervozni su. Bez obzira na to da li ih posmatraju vaši prijatelji ili ne, osećaju se kao da su sve oči uprte u njih. Da, čak i najveštiji među veštima nervozan je kad treba da priđe nepoznatoj ženi.

Evo njega, krenuo je. Desno, levo, desno, desno, levo. Nemoj da se spotakneš. Kakav mi je dah? Da li je šlic dobro zakopčan? Desno, levo, desno… Uh, primećen sam. Videla je da dolazim. Levo, desno. Čini mi se da mi je pertla odvezana.

Naravno, to je trenutak u kome očekujete da kažu nešto pametno, duhovito i šarmantno. Međutim, to se neće dogoditi. U ovom momentu oni se jedva fokusiraju na to kako da izgovore jedno „zdravo“. Sve ostalo doći će kasnije. Eto šta se dešava kada donosite odluke koristeći svega 40% moždanih ćelija.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike