U trendu

Oni vole žene

Nije nimalo redak strah žene da će biti neprivlačna muškarcu. Premršava je, predebela, ima mekan stomak, ima mišiće, nema mišiće, ima strije i/ili celulit, ima dečačko telo, ima široke kukove, ima uske kukove… Nema te žene koja svom telu neće naći manu, a mnoge od njih će verovati i da im je telo takvo da baš i nisu privlačne. Greška!
Naravno, ima onih muškaraca koji više vole vitke žene od punačkih. Ali, ima i onih kojima ništa nije lepše nego kada stegnu telo punije žene, ili kada se uz njega ušuškaju nakon ljubavne igre, takve žene su im beskrajno privlačnije od onih vitkih – ima i onih kojima žena nije žena ako nije korpulentna, ono sitnije i vitkije od toga im dođe kao neka devojčica s kojom ne znaju šta bi radili, čini im se da bi im svaku koščicu polomili ako ih pipnu, i to ne zato što su nasilnici.
Imate strije? Ima muškaraca koji će vas sa simpatijom nazvati tigricom. Tanke su vam ruke i zglobići? Neki muškarci će uživati u tome koliko se zaštitnički i muževno osećaju pored vas. Mišićave su vam ruke? Ima muškaraca koje to oduševljava, snažna žena koja ume da se odbrani i sama, nije da joj je zaštitnik neophodan – a odabere baš njih.
Mala guza i dečački kukovi? Neke muškarce to "pali". Velika guza? To "pali" neke druge. Male grudi, velike grudi, grudi srednje veličine – uvek će se naći neki muškarac kome će se vaše grudi dopasti. Muškarci vole ženske grudi. Visoke ste? Nekim muškarcima se dopada kada je žena viša od njih, a naći će se već i neki koji je viši od vas i voli visoke. Sitne ste? Ima onih koji to obožavaju, osećaju se snažno i zaštitnički pored vas (nema veze ni ako ste prava mala aždaja koja i te kako ume da se izbori za ono što hoće, to bi tek moglo da oduševi nekog). Imate poveće obline, a želite da ste u bikiniju? Nemali broj muškaraca će oduševiti ako to umete da učinite sa samopouzdanjem i pokažete da uživate u životu i u svom sopstvenom telu, jer im to pokazuje da ćete umeti da uživate i s njima; nećete sve vreme provoditi pokušavajući da ispravite falinke na svom (a i njegovom) telu.
Muškarci vole žene. Visoke, niske, sitne, krupne, velikih grudi, malih grudi, mršave, korpulentne, vitke, mišićave, bez izraženih mišića, one s mekanim stomakom (divan da se na njega spusti glava nakon izvesnih "igrica"); kako god da izgledate, uvek, ali uvek će se naći neki muškarac koji vas smatra privlačnom i neodoljivom. Baš vas, baš takve. A ako niste opsednute svojim izgledom i pokušajem da ga korigujete, i tako konstantno (korigovati ovo, pa ono, pa…), ako pogledate oko sebe, uz osmeh pun samopouzdanja i zadovoljstva, pre ili kasnije ćete ga videti, tog muškarca kome se baš dopada kako vi izgledate i jako bi voleo da vas upozna. A možda ćete ustanoviti i da je reč o nekome koga već poznajete, i ko poznaje vas, i divi se svim vašim osobinama, i onim fizičkim, i vama kao ličnosti.
Bez straha – sviđate im se!

2 komentara
  1. Nataša Gajić

    Voli(m), i ne pravi(m) pitanje oko toga! Ha-ha-ha.

  2. Dragiša Milošević

    Članak je veoma dobar.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike