U trendu

Oprez: Zvuči privlačno i romantično, ali zbog ovog seks na plaži je veoma loša ideja

Iako zvuči vrlo privlačno i romantično, priroda ne radi za vas kada je u pitanju intimna akcija u dvoje. Osim što će vam toliko toga smetati, reskirate i opasnost od infekcija, prenose mediji u regionu.

Zvuči vrlo romantično na prvu pomisao… more, plaža, pesak, sami vas dvoje, ali nije sve jednostavno kao što se čini. Evo razloga zašto se seks na plaži može pretvoriti u noćnu moru.

1. Pesak se svuda zavlači

Peščane plaže izgledaju kao iz bajke ali one nisu idealno mesto za seks. Sićušna zrnca peska uvući će se doslovce svuda, a ako vam se zalepi za telo smetaće vam tokom odnosa, možda će čak i boleti. Nećemo ni zamišljati koliko može boleti ako uđe u neki od otvora.

2. Taj seks bi trebao biti spontan, ali nije

Za početak moraćete nešto staviti ispod sebe jer ne možete biti ni na pesku ni na šljunku, a najmanje na kamenju goli i u akciji. Moraćete staviti peškir ili ćebence,ali dok se mazite moraćete postaviti i kamenje na rubovima da ga drži. Onda ste shvatili da ste ipak preizloženi pogledima pa ste našli osamljenije mesto. Kad ste to sve napravili, spremni ste. Jeste li? Ili ste izgubili želju jer je to očito već vrlo planiran seks.

3. Seks u javnosti

Koliko god to nekome može biti privlačno, velikom broju ljudi je ustvari vrlo neugodno da bude izložen pogledima javnosti u tako intimnom činu. Uostalom, može vas policija i privesti zbog remećenja javnog reda i mira. A osim toga, vrlo je verovatno da će vaše gole guze završiti i na web portalima i novinama. Ne želite baš da vas mama i tata prepoznaju, jel da?

4. Na plaži nikad niste sami

Insekti, račići, opušci od cigareta i razbijeni komadići stakla sveprisutni su na plaži. Noć je specifična jer obično ne vidite šta sve mili oko vas, a insekti i račići vas verojatno neće zaobići. Ne želite li da skakućete i uplašeno pregledavate što vas je ugrizlo, radije premestite zabavu u svoja četiri zida.

5. To nije dobro za vaše intimne delove

Nije ništa neuobičajeno zaraditi infekciju na plaži, piše Glamour. Ipak ste svojim golim telom izloženi mogućim ozledama i penisa i vagine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar