U trendu

Otkrijte kakav je u krevetu: Znaci da je muškarac dobar ljubavnik

Pronašli ste novog partnera i spremni ste da vezu dovedete na novi nivo – onaj u spavaćoj sobi. Ali, kako možete da znate da li ćete se i u krevetu slagati sjajno kao i van njega?

Međutim, postoje znaci koji će vam reći je li novi muškarac u vašem životu vredan toga da vam postane i ljubavnik. Proverite obećava li da će u toj ulozi biti dobar.

Ponaša se kao džentlmen

Otvara li vam vrata, pomogne da skinete kaput, seti se da vas pita za vaš važan projekt na poslu? Sve su to znaci da misli na vas, a ako je obziran van spavaće sobe, možete biti sigurni da će se prema vama isto odnositi i kad se ugase svetla.

Zna kako da vas dira

Dobar ljubavnik je onaj koji ceni senzualnost i van spavaće sobe. Muškarac koji vam dodiruje ruku tokom večere, nežno vam položi ruku na leđa dok izlazite kroz vrata, neprimetno vas uzme za ruku dok šetate, znaće kako da vas dira po celom telu

Ne vrti se sve oko njega

Vrlo je verovatno da tip muškarca ‘pričajmo sad malo o mom autu’ neće biti neko s kim ćete hteti da ponovite seks, ako do njega uopšte dođe. U krevetu će vas usrećiti onaj koji će prvo vas pitati kako ste proveli dan, odvesti vas u vaš omiljeni restoran, iako nije najveći obožavalac te hrane, pogledati s vama romantičnu komediju…

Ne žuri mu se

Muškarac koji želi s vama ozbiljnu vezu zna da ste vredni čekanja. Zato, ako vam kaže „pričekajmo“ ili „ne žuri mi se“ nemojte misliti da ga odbijate, već znajte da želi da vas bolje upozna kako bi vam u krevetu bio što bolji partner.

Uz njega se osjećate predivnom

Muškarac uz kog ćete se u krevetu osećati slobodno i nesputano ne štedi na komplimentima i pohvaliće svaku sitnicu koju primeti na vama i koja mu se sviđa. I kroz način na koji vas gleda osećaćete se seksi i privlačnom. Takva hemija garantuje dobar seks.

(Zadovoljna.hr)

Napišite komentar