U trendu

Ove 4 laži muškarci UVEK govore SAMO da bi došli do seksa

Kažu da cilj opravdava sredstvo. Tim pre, muškarci koji kraj sebe imaju ženu kojoj nije do seksa poprilično često onda upotrebljavaju ovaj slogan kako bi stigli do onog što su zamislili.

Žene nisu uvek raspoložene za seks. Nisu ni muškarci ali svakako da im je to više u glavama, tako da moraju da često pribegavaju raznoraznim lukavstvima ne bi li došli do „akcije“, piše index.hr.

Ovo su 4 laži koje „jači pol“ najčešće govori kako bi došao do seksa.

„Samo ćemo da se grlimo“

Ne postoji žena koja ovu rečenicu nije čula od svog dragog. Muškarci idu strategijom da će predigrom prevariti ženu i da će se „ne“ pretvoriti u „da“.

„Samo jednom ću ući“

Čuvena rečenica kojom muškarac ženi velikodušno pokazuje da je potpuno razume što joj nije do seksa, tako da bi on samo malo da je oseti. Naravno, kad jednom uđe, ni za živu glavu ne bi tek tako izašao, jel tako?

„Ti ne moraš ništa da radiš“

Devojkama se spava, čitale bi knjigu, gledale neki film, a momci…Momci bi malo „akcije“ u krevetu. Stoga, njihov predlog je da im drage samo klimnu glavom, a oni će sve ostalo da urade.

„Strpljiv sam, čekaću“

Ovu rečenicu muškarci obično govore ženama na početku veza kada one nisu sigurne šta žele i koga imaju kraj sebe. Njima baš i nije do čekanja, pa zato govore upravo suprotno kako bi žene pomislile kako je on divan, pažljiv i strpljiv frajer.

5 komentara
 1. lik

  nije mi jasno kako moja nema nikad volje. i pored svih ubedjivanja ne i ne. a ide mi cesto preko puta kod komsinice na kafu i kad ova nije tu, ali opet se zadrzi pola sata. toliko pije kafe da je to cudo jedno. mrzim kafu ali cu ipak da popijem jednu da mi pogleda gatara u solju.

 2. lik

  nije mi jasno kako moja nema nikad volje. i pored svih ubedjivanja ne i ne. a ide mi cesto preko puta kod komsinice na kafu i kad ova nije tu, ali opet se zadrzi pola sata. toliko pije kafe da je to cudo jedno. mrzim kafu ali cu ipak da popijem jednu da mi pogleda gatara u solju.

 3. mmm

  Stefane,nije baš sve tako tragično,a desnica?

 4. Stefan Bozovic

  Sve sto je gore navedeno,tacno je i potpuno ispravno.Svaki muskarac,ako je vec u drustvu devojke ili zene,zeli sto pre da „udje“ u nju,da oseti toplinu njene vagine.Ako zena izuzetno,nije raspolozena za seks,ona moze vrlo lako i brzo,da ga oralno zadovolji.On ce posle toga biti smiren,i nece dalje navaljivati za nastavak seksualnih aktivnosti.Najlosije sto zena moze da uradi,da muskarca potpuno odbije,da ga ostavi :“napaljenog“.Velika vecina zena,izgleda nezna,da muskarac kada se „napali“ a ostane nezadovoljen, moze da oseti posledice,u vidu bolova u testisima,jer nije doslo do normalnog praznjenja,tj.nije izbacio spermu,koja mu se nakupila u testisima.Svaka zena,koja je u vezi sa nekim muskarcem,mora da vodi racuna,da mu se testisi,redovno prazne.Nacin kako doci do toga,nije bitan.

 5. Nataša Gajić

  ha-hahaha… GROZNO!!!!!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike