U trendu

Ove 4 stvari muškarci najviše mrze u seksu

Baš kao i žene, muškarci imaju dugu listu stvari koje ih odbijaju od seksa i koje bi radije na bilo koji način izbegli u krevetu. Koje su na vrhu liste?

Ovo su stvari koje najviše smetaju muškarce kod seksa.

Suzdržanost

Volite li da imate pasivnu ulogu tokom seksa i prepustite partneru da preuzme apsolutnu kontrolu? Nažalost, muškarcima je to, dugoročno gledano, pomalo monotono i sviđa im se da kad ste u krevetu jednostavno uzmete ono što vam je potrebno, bez obzira radi li se o vašem sopstvenom zadovoljstvu ili o zadovoljstvu vašeg partnera. Stoga bi s vremena na vreme trebalo da odbacite svoje rezerve i preuzmete vođstvo. To će mu se posebno dopasti.

Lažni orgazmi

Otkad je zapravo pravilo da seks uvek mora da završi vrhuncem? Činjenica je da lažne orgazme ne mrze samo muškarci, oni takođe čine medveđu uslugu ženskoj požudi. Uostalom, kako bi vaš partner trebalo da nauči šta vas zaista pali, ako misli da ste već stigle do vrhunca? Ovu naviku svakako treba prekinuti.

Nekoncentrisanost

Ako imate druge stvari na umu za vreme seksa, muškarci to odmah primećuju – baš kao što žene primećuju to kod njih. Budući da uživaju da budu u centru pažnje u krevetu i imaju vašu punu pažnju, nefokusiranost im je takođe nešto što ih jako odbija od seksa. Nažalost, misli se mogu da se kontrolišu. Ipak, trebalo bi da pokušate da se u potpunosti koncentrišete na svog partnera.

Perfekcionizam

Naravno, vaša kosa ne stoji uvek tokom seksa i ne može svaki položaj da bude idealan za vaše telo. Muškarce to baš i nije briga. Mrze kad su žene zaokupljene svojim izgledom i stide se zbog sitnica koje verovatno ne bi primetili. Zato zapamtite, perfekcionizmu nije mesto u krevetu!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar