Ovi su znaci da je u vašoj vezi nestalo strasti

Ako osetite da su se stvari u vašoj vezi promenile, nije odmah vreme za uzbunu, nego za rad odnosu sa partnerom.

Neke sitne promene u vezi ponekad ne primetite, međutim, postoje situacije kada je morate da porazgovarate sa svojim partnerom i preduzmete neke konkretne korake.

Više ne odlazite na sastanke

Ako vam se izlasci na porodične ručkove ili svečanosti koje ste dužni da posećujetei, to znači da je vreme za ozbiljan trud i razgovor. Pokušajte vi najpre njega da iznenade večerom ili odlaskom u bioskop, a ako ne shvati poruku koju želite da mu pošaljete, onda mu jednostavno sve otvoreno recite.

Čini se nezainteresovanim za vaš život

Ako vidite da su mu vaše priče dosadne i da je odsutan tokom njih, prodrmajte ga malo i pitajte ga u čemu je problem. Možda se iza toga jednostavno kriju umor ili stvari koje vam do sada nije spomenuo.

Čini vam se da ga ne zanimaju vama važni ljudi

Ovo može biti ozbiljan problem, ali može biti i jednostavno pogrešno izražavanje s njegove strane. Otvoreno mu recite šta vas muči i dajte mu priliku da, ako mu je zaista stalo, ispravi problem.

Imate osećaj da više nemate njegovu podršku

Ako vam se čini da vam u poslednje vreme samo nešto prigovara i negoduje, nemojte ćutati već jednostavno porazgovarajte s njim. Možda i njega nešto muči pa to na pogrešan način pokušava da iskali. Pokažite mu da vam je stalo do njegovog mišljenja i koliko ga cenite.

Napišite komentar