Ovih 5 poza garantuje višestruke orgazme i muškarcima

Vodeći britanski seksolozi otkrili su koje poze parovima mogu doneti višestruke orgazme. Da, i muškarcima, pošto velika većina njih ne veruje da je to moguće.

Dakle, ovih 5 poza mogu vam otkriti neka nova seksualna prostranstva.

„Nevaljala lisica“

Sednite na ivicu stola dok vas partner miluje po leđima. Naslonite se na njega, dok on vaše noge prebacuje preko svojih ramena. Ovaj položaj izuzetno dobro stimuliše vašu G tačku.

„Sedište u prvom redu“

Legnite na leđa i prebacite noge preko glave. Partner treba da sedne na vašu guzu, uđe u vas, i pokretima prema napred pojačava penetraciju. Teža, ali uspešna poza u kojoj svaki mišić muškarca radi.

„Polica sa knjigama“

Stanite ispred zida i oslonite se na njega rukama. Muškarac neka bude iza vas. Podignite jednu nogu dok vam bedro ne dosegne njegov torzo. Odguravajte se od zida, da bi se lakše privili uz svog partnera.

„Salto unazad“

Neka partener stoji ispred vas. Skočite na njega, obgrlivši mu bokove nogama. Zatim lagano gornji deo tela zabacujte unazad, sve dok vam ruke ne dodirnu pod. Ova će vas egzibicija rastegnuti, ali i opustiti neke mišiće.

„Jegulja“

Neka partner klekne, a vi se smestite u njegovo krilo, licem okrenuti prema njemu. Obgrlite ga rukama i nogama i neka vas on lagano njiše. Ugao je odličan za penetraciju, bez obzira na dubinu. Vaše grudi će dodirivati njegove, piše portal zadovoljna.hr.

1 komentar
  1. Balkan

    Wow da li su ovi cuveni seksolozi isprobali sve ove poze? Tesko? Ali oni to preporucuju, bravo. Kama Sutra ima mnogo poza ali koliko se ja razumem u pisanije to sto je u Kama Sutra objavljeno to je i isprobano. A ovo, kao sto rekoh teoreticari ali ko moze neka proba.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike