Ovih 8 znakova pokazuje da je kao stvoren za vas!

Foto: Shusnob/Pixabay.com

Upoznale ste super muškarca, sviđa vam se i super vam je s njim i… Ma, kratko i jasno: mnogo vam se sviđa. Opet, dešavalo se ranije da se “opečete” i bojite se da se to ne ponovi. Vaše sigurnosti (ukoliko postoji takva stvar kad se radi o ljubavi) radi, evo jasnih znakova da je on kao stvoren za vas.
1. Svuda čujete isti komentar, bez obzira na to da li se radi o vašim koleginicama, prijateljicama, mami… Taj komentar je: “Tvoj momak je tako sladak.”
2. Otvoreno vam priznaje da je pravi srećnik što pored sebe ima tako lepu devojku kao što ste vi. Uh, kako se ne istopiti na ovakav tekst?
3. Iz nekog razloga baš vam se dopada (možda čak mislite i da je jako seksi) njegov okrnjen prednji zub (ili simpatičan ožiljak na čelu, ili…).
4. Potrošile ste ceo jedan film slikajući isključivo njega (ne uvek sa njegovim odobrenjem – ne uvek čak ni sa njegovim znanjem) i pet slika su stvarno divne.
5. Njegova simpatična razbarušena kosa je rezultat toga što je tek ustao iz kreveta, a ne toga što je stavio tri tone preparata da bi postigao takav efekat.
6. Ima mnogo dobre trbušne mišiće, bar prema vašim kriterijumima. Da budemo precizniji: njegove “pločice” na stomaku postaju vidljive samo u nekim pozama.
7. Prosto se oduševite kad vidite kako mu stoji svečano odelo. Joj, tako dobro izgleda da biste ga odmah zgrabile za ruku i odvukle pred oltar!
8. Skroz se istopite kada ga vidite.
Jasno vam je, naravno: to su sve simptomi krajnje zaljubljenosti i to je super! Ako ste u stanju da se tako osećate prema nekom muškarcu, onda on definitivno jeste kao stvoren za vas. Ostaje nam samo još da vam poželimo sreću… Mada već, čini se, imate jako mnogo sreće!

Ostavite komentar

Oznake