U trendu

Ovoliko treba da traje vođenje ljubavi da bi žena bila zadovoljna

Studija objavljena u časopisu „Journal of Sex Research“ otkriva koliko bi žene želele da traje vođenje ljubavi. Da li su njihove želje u skladu sa realnošću?

Naime, prema ovom poslednjem istraživanju naučnici su otkrili da seks u proseku traje od 5 i po do 7 i po minuta ne računajući predigru.

Žene bi volele da seks traje od 14 do 16 minuta.

Časopis piše i da žene priželjkuju predigru koja traje od 11 do 13 minuta, dakle želja im je da čitav seksualni odnos uključujući i predigru traje od 25 do 29 minuta.

Ovo istraživanje je pokazalo i da žene vole i predigru i u njoj uživaju, kao i u samom seksu.

3 komentara
  1. misko

    Razne gluposti se pisu na tarabi zbog tiraza. Ovo je jedna od njih.

  2. ANDREJ

    Koliko ce seks trajati minuta,zavisi iskljucivo od zene.Misljenje da je muskarac taj,koji diktira tempo i drzi u seksu sve „konce“ u svojim rukama,potpuno su netacne.Zena je ta,koja muskarcu moze da ubrza ejakulaciju,ali isto tako, ukoliko je umesna u seksualnim „igrarijama“,ona moze da rukovodi duzinom tih „igrica’.Zena ima tu moc,da moze i da usporava muskarcev orgazam,ali isto tako i da ga po svojoj volji ubrza,ako njoj tako odgovara.Jednom recju, muskarci su tokom seksualne aktivnosti,obicni „izvrsioci“,kojima su „nalogodavci“ zene.A to sto mnoge zene,nisu svesne moci koju poseduju po tom pitanju,to je njihov problem.

  3. Blajbi

    Nekada moze da traje i celu noc……

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike