Pet stvari koje muškarci ne vole kod žena

Svaka devojka je drugačija i ima svoje vrline i mane, ali postoje neke stvari u kojima prave potpuno iste greške, koje muškarcima izgledaju prilično odbojno.

Potrudite se da prihvatite da ne morate ispasti savršene u svakom trenutku i da baš ta gluma tera muškarce da pobegnu od vas. Devojke, možda je vreme da počnete da volite sebe onakve kakve ste i ne radite neke od ovih prilično neprivlačnih stvari.

1. Privlačenje pažnje

Kada zasijaš, potrudi se da to stvarno izbija iz tebe prirodno. Nikome nije privlačno kada namerno privlačiš pažnju.

2. Preterana ljubomora

Malo ljubomore može biti slatko, ali nikako ne previše. Muškarce strašno nervira kada mu konstantno praviš scene i nabijaš na nos nešto što nema osnova.

3. Ogovaranje

Na ovaj način ćeš mu najlakše pokazati kako da pobegne od tebe, jer kada govoriš loše o drugima pokazuješ svoju nesigurnost.

4. Igranje ledene kraljice

Svako voli da ‚‚lovi“ do određene granice. Ako budeš preterivala, na kraju će mu se smučiti tvoja hladnoća i prikrivanje pravih osećanja i izgubićeš ga.

5. Pravljenje drame

Devojke su poznate po svojim izlivima emocija, pa to niko neće uzeti za zlo, ali pazite da ne preterate ako dramite oko svake sitnice.

1 komentar
  1. esma

    Nejasno je sta muskarci smatraju „privlacenjem paznje“ali kao zena mislim da takvo navalentno ponasanje odudara od prirodnog pa moze biti odvratno cak i razlog za ljubomoru ako se par nije dovoljno zblizio a postoji emocija izmedju njih. Protiv sam svake vrste scena ali ne i razjasnjenja,naravno shodno prilici jer nije uvek ni vreme ni mesto za raspravu bilo koje vrste .Govoriti lose o drugima je toliko sirok pojam da retko ko moze da se slozi sa ovako konstruisanom primedbom muskarca na zenino ponasanje.pre bih rekla govoriti neosnovano i neobazrivo o drugima je ruzna osobina .MADA LICNO MENI NIJE SVOJSTVENO DA SUDIM DRUGIMA DOK ME NE POTKACE.nE PODNOSIM ULOGU „LEDENE KRALJICE“jer je totalno suprotna od mog poimanja medjusobnog ponasanja,posebno partnerske veze.Slazem se da je „dramljenje“zaisa suvisan vid izliva osecanja jer je isuvise zamoran za oboje i treba ga izbegavai u ovom zivotu.koji ne treba komplikovai nebitnim razmimoilazenjima.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike