najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Konačno: srušeno 5 velikih seksualnih mitova

Iako zvuči neverovatno, još uvek postoje mitovi vezani za seks u koje se neki ljudi kunu i veruju da je tako kako oni misle i kako su oni iskusili. Krajnje je vreme da se mitovi unište i da sledeći put, kada krenete nekome nešto da objašnjavate, makar znate kako zaista stvari stoje.

Mit br. 1
Žena ne može da ostane u drugom stanju ako vodite ljubav tokom njenog mesečnog ciklusa.
Greška.
Činjenica: Morate shvatiti da vaši „momci“ mogu živeti unutar ženinog organizma oko 5 do 6 dana, te ona može ostati u drugom stanju iako ste imali seks tokom perioda.
Mit br. 2
Samo žene mogu iskusiti nekoliko orgazama (veliko O).
Donekle istina.
Činjenica: Samo 10% žena doživi nekoliko velikih O tokom jednog odnosa. Nasuprot opštem mišljenju i muškarci mogu doživeti nešto slično, ali samo u njihovim mlađim godinama života.
Mit br. 3
Tokom odnosa ne nosite prezervativ, ali se na vreme „povlačite“ misleći da tako ona ne može ostati u drugom stanju.
Velika greška.
Činjenica: Ne samo da postoji šansa da ostane u drugom stanju već su i šanse da dobijete neku polnu bolest velike (uvek nosite prezervativ). Iako vi mislite da ste se povukli sa fronta na vreme, ne znate da tokom odnosa čak i na samom početku seme može da krene u dovoljnom broju da bi žena ostala u drugom stanju.
Mit br. 4
Ženama je bitna veličina.
Pa…
Činjenica: U većini slučajeva istina je da žene vole neku sredinu, tj. standardnu veličinu koju većina muškaraca ima.
Mit br. 5
Žene ne vole da pružaju oralni seks.
Obično istina.
Činjenica: Samo mali broj žena može reći da u tome stvarno uživa (što je i razumljivo), ali zato veliki broj žena voli da se njima pruži oralni seks.
Da vam se ne bi zavrtelo u glavi od ovakvih promena, za ovaj put je sasvim dovoljno uputiti vas u činjenice i izneti ih na površinu. Za sve ostalo u šta ste prosto ubeđeni da je istina i da drugačije ne može biti, pitajte vašeg partnera i tražite istinu. Srušiće se još neki mitovi koji ovde nisu spomenuti. Drugom prilikom.

2 komentara
  1. Blajbi

    Cetvrto nije mit. Zene vole veci.

  2. Draza

    Ono pod jedan (1) da zena moze ostati trudna tokom Menzisa je Budalastina !! Zena je plodna samo 2-3 dana u ciklusu -od 12-15 dana- a menzis je na pocetku novog ciklusa (ciklus oko 28 dana -prosek ) !!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike