Podelite uloge u seksu: Ove igre vode vas u svet senzualnosti

Iznenadni poziv na seks, pretvaranje da ste u vezi na daljinu ili Betmen i Žena mačka može da vam pomogne pri rasplamsavanju strasti i otvori brojne nove seksi mogućnosti, pišu mediji u regionu.

Ako je vaš ljubavni život upao u kolotečinu, strast ponovno možete da rasplamsate vrućim igricama. Gledanje erotskog filma i kopiranje najseksi scene zasigurno će da rasplamsa strasti jer su muškarci vizuelni tipovi, a dodatan bonus svakako će biti i čipkasti donji veš i halteri.

Postanite nakratko prijatelji s povlasticama
Iznenadni poziv za seks uneće novu dozu strasti u vašu vezu, naročito ako se pritom ponašate kao da ste tek prijatelji s povlasticama. Zaboravite na romantiku i nežnost i uživajte bez zadrške.

Atmosferu možete ugrejati i seksi porukama. Opišite sve što želite da mu radite i šta ga očekuje. To će ga sigurno naterati da požuri kući.

Vitez spašava princezu
Bajke su hit na filmskom platnu, ali ne moraju nužno ostati samo priča u spavaćoj sobi. Zauzmite ulogu nemoćne princeze, a osvajanje prepustite vitezu. Partnera možete da zadirkujete, flertujete s njim i odgađate seks. Napetost će toliko porasti da će orgazam biti jači nego ikad.

Veza na daljinu unutar četiri zida
Možete se pretvarati se da ste u vezi na daljinu, iako živite zajedno. Što ste dalje, to ćete jedno drugo više da poželite. Vi ostanite u jednoj sobi, a partner neka ode u drugu. Dogovorite susret preko Skajpa i počnite s vrućim razgovorima. Nakon što uzbuđenje poraste nađite se na pola puta.

Napravite seksi priču
Čitajte naglas erotski nabijen odlomak iz knjige, a inspiraciju možete pronaći u svetskom bestselleru „50 nijansi sive“, na primer. Nakon što pročitate, napravite isti prizor, bilo da je reč o seksu s neznancem ili vrućem susretu sa šefom. Iskoristite maštu i preuzmite kontrolu, a možete koristiti i poveze i seksi donji veš.

Vratite se u prošlost
Vratite se nakratko na početak veze i prisetite se kako vam je bilo na prvom spoju. Ponovite taj prvi susret, izađite u bioskop ili pripremite romantičnu večeru i pretvarajte se kao da se nanovo upoznajete. To je odličan način da jedno drugo podsetite zašto ste se zaljubili i uživate u nežnostima.

Superheroji u krevetu
Dobar način da rasplamsate strasti jeste da se pretvarate da ste omiljeni junaci iz stripova, pa neka Betmen lovi Ženu mačku ili Supermen spasi Luis Lejne. Pripijeni kostimi mogu da vam pomognu da ukratko izađete iz svojih tradicionalnih uloga i nesputano uživate u svojim fantazijama.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike