najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Poza za super orgazam?

U većini članaka koji se, između ostalog, bave i muško-ženskim odnosima i seksom pre ili kasnije naći ćete predloge za različite poze u toku seksualnog čina, nekad i uz fotografiju, uvek bar uz crtež. Uz te poze naći ćete i detaljna “uputstva za upotrebu”, a za neke poze stajaće i da obezbeđuju fantastičan orgazam, fenomenalan orgazam – orgazam vašeg života.

Neki će takve članke jednostavno da preskoče. Drugi će da ih, uz osmeh, pročitaju – možda čak i da isprobaju nešto od viđenog. Da li će poverovati da neka poza garantuje fenomenalan orgazam? Teško, ali će pomisliti da bi svejedno moglo da bude zanimljivo isprobati je. Međutim, teško je, kad vidite takve članke, da se ne upitate: postoji li ikakva poza koja garantuje orgazam? Postoji li išta što garantuje orgazam?

Na veliku žalost onih koji vole instant rešenja ili rešenja u obliku pilule ili nekog recepta koji treba samo precizno da prate, ne, ne postoji ama baš nijedna poza koja bi garantovala orgazam. U suštini, nikakva poza i nije neophodna – glavni seksualni organ je ionako mozak, a prilikom nekih eksperimenata pokazalo se da žene mogu samo putem maštanja, bez ikakvih fizičkih stimulansa, da dožive orgazam.

Dakle, ono što vodi do orgazma nema veze s nekom specijalnom tehnikom. Menjanje poza svaki čas odvlači pažnju i onemogućava ženu da se usredsredi na zadovoljstvo, pa to može dovesti do izostanka orgazma, ali, izuzev toga, bilo koja tehnika može da posluži – u zavisnosti od sklonosti i raspoloženja. Emocije i raspoloženje pomažu i više od tehnike, a sigurno mnogo više od neke konkretne poze.

Zaboravite na priče o “čudesnoj pozi”. Naravno, možete čitati takve članke ako vas zabavljaju; možda ćete čak i naleteti na neku ideju koju ćete poželeti da isprobate. Međutim, poza koja garantuje orgazam? Postoji koliko i pilula koja garantuje istinsku sreću. Neke stvari se ipak ne mogu rešiti pritiskom na dugme niti nekim posebnim položajem tela.

1 komentar
  1. Stela Mihajlović

    Ovo je baš bilo loše. Ne dopada mi se.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike