Prebolite raskid u SAMO tri koraka

Nijedan raskid nije lak, pa čak ni onda kada ste baš vi prekinuli vezu. Delili ste sa nekim i lepo i ružno. Iza vas su meseci ili čak i zajedničke godine. Ne može se sve za tren izbrisati kao gumicom.

Ipak, imajte na umu da vreme leči sve samo mu treba dozvoliti da vas izleči. Postoje 3 pravila koja pomažu da brže prebolite bivšu ljubav:

1. Suočite sa sa istinom

Ma koliko bolna bila realnost moramo da prihvatimo. Što pre prestanemo da negiramo istinu, pre ćemo je i prihvatiti. Uglavnom ne možemo da verujemo da je kraj i nadamo se pomirenju. Međutim, do toga često ni ne dođe. Prestanite da se nadate nego glavu gore i hrabro napred – bez nje (njega).

2. Postavite rok svom tugovanju

Nemojte da plačete večno. Ne gledajte ga više kroz ružičaste naočari. Analizirajte kratko vašu vezu i doći ćete do zaključka da je kraj ipak najbolje rešenje.

 3. Nađite nešto dobro u ovoj nesreći

Ne kažu džabe da je loše iskustvo odlična lekcija. Ova ljubav nije bila prava ali vam može pomoći da pronađete onu pravu. Učite na greškama kako ih više ne biste ponavljali. I … krenite dalje. Brinite o sebi. Radite na sebi. Sami sebi ste i sada i uvek najbitniji.

Napišite komentar