Prvi izlazak – seksi donji veš

Nije nimalo neobično da mlade dame razmišljaju o svakom detalju prvog sastanka, a jedan od tih detalja je i da li obući seksi donji veš ili običan. Seksi veš, pod pretpostavkom da je dovoljno udoban (ništa vas ne svrbi, ne steže, ne žulja) mogao bi da bude dobra ideja.

Neke dame, iako su naklonjene seksi donjem vešu, namerno ga neće obući kad idu na prvi sastanak s novim muškarcem, kako bi im to bio (mentalni) izgovor da s njim ne odu u krevet već prvo veče. Izgovor je, kao što to s izgovorima neretko biva, slab – ako se vi i taj muškarac interesujete jedno za drugo, ako ste privlačni jedno drugom, njemu ni najmanje neće biti važno kakav je vaš donji veš, bar ne ukoliko zadovoljava higijenski minimum. Mada, s druge strane, i takav izgovor može da posluži da vas spreči da učinite ono na šta još uvek niste spremne, a što inače možda ne biste imale hrabrosti ili volje da odbijete.

S druge strane, ako nemate takvih problema, nošenje seksi donjeg veša na prvom sastanku moglo bi da bude jako dobra ideja. Potpuno je nebitno hoće li vaš novi dragi videti taj veš, hoće li biti prilike za to. Vrlo često, svrha seksi donjeg veša uopšte nije da bude viđen (onda kad ga nosite na poslu, recimo), već da se vi zbog njega osećate bolje. Imate svoju malu tajnu, neki bi je nazvali „golicavom tajnom“, tajna vam dodaje na misterioznosti i raspoloženju za igrice prilikom boljeg upoznavanja muškarca s kojim ste izašle, a moguće je i da vam dodaje na samopouzdanju, ako se osećate dobro u takvom vešu.

Naravno, ako vam seksi donji veš ne znači ništa, ili se u njemu osećate glupo (recimo, kad vidite čipkane gaćice, vaš opis bi bio „gaćice s rupama“), ili je nedovoljno udoban (grebucka, steže, zavlači se tamo gde ne treba), to što biste ga nosile na prvom sastanku ne bi vam ni na koji način pomoglo. Međutim, ako vam se dopada da ga nosite, prvi sastanak bi mogao da bude odlično vreme za to.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike