U trendu

Sadašnji trenutak prilikom upoznavanja

Kada je dama veoma svesna otkucavanja biološkog časovnika ili je sebi postavila zadatak da se do određenih godina uda i dobije decu, prilikom upoznavanja novih muškaraca često deluje očajno – što onda dovede do toga da se oni sklanjaju od nje. Planovi i želje su super, ali prilikom upoznavanja potencijalnih partnera nije loše usredsrediti se na sada i ovde.
Naime, dame koje žure da se udaju nekad već na prvih nekoliko sastanaka počnu da "suptilno" pričaju o braku, o deci, o tome kako jako vole decu, kako jedva čekaju da imaju sopstvenu porodicu… Nisu to loše želje, naprotiv, ali je o takvim stvarima prerano pričati već tokom prvih sastanaka, da i ne spominjemo da će to kod muškarca stvoriti utisak da ona nije ni zainteresovana za njega kao takvog, već da samo kao koka usedelica iz crtaća traži muža. A taj muž je bilo ko ko bi hteo da se venča s njom. I nije baš nešto što deluje privlačno, zar ne?
Zato, čak i ako vam se žuri s udajom i zasnivanjem porodice, na prvim sastancima nemojte o tome. Nemojte odmah o takvim planovima. Umesto o željenoj budućnosti, pričajte o sadašnjosti. Pričajte o onim stvarima u svom životu u kojima uživate sada: vaš posao ako radite ono što volite, kuvanje ako volite da kuvate, poezija koju pišete za zbirku, plivanje na koje redovno idete i posle koga se odlično osećate, vaše najdraže rute za šetnju, redovni obilasci parka i posmatranje jesenjeg lišća, fotografisanje promena na drveću…
Pričajte o lepim stvarima koje u životu imate sada – ako ih nemate, ako ne umete same za sebe da nađete nešto što vas raduje i u čemu uživate, nije verovatno ni da ćete u ljubavnoj vezi bilo naći, bilo pružiti radost i uživanje. Pokažite da ste sjajna osoba u ovom trenutku – za takvu će se uvek naći neko ko će je ceniti i ko će s njom želeti da stvara budućnost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.